≡ Menu

Moderniseret villa i Dronninglund

TIDSELBAK ALLE 12 - 9330 DRONNINGLUND

Boligen er beliggende på en lukket vej med en stor have. Moderniseret garage på 54 m2 med el-port. Huset har i 2010 fået nye døre og vinduer i træ/alu samt nyt tagpap på både hus og garage. Huset har endvidere genvexsystem og solcelleanlæg.
Boligen er funktionelt indrettet med entre, fordelingsgang med trægulv, gæstetoilet med hvide vægfliser, 3 børneværelser alle med trægulv, soveværelse med skabsvæg, lyst badeværelse med badekar og bruseniche. Hyggelig lys opholdsstue med trægulv og udgang til stor terrasse, fra stuen er der direkte adgang til super flot og nyt Designa køkken/alrum fra 2010 med masser af skabe og skuffer og store gulvfliser. Tilbygning fra 2010 med bl.a. lækkert bryggers med skabselementer fra Designa – både skabsvæg og skuffer, hobbyrum/opholdsstue med trægulv og pudset lofter og så en fantastisk udsigt til Dronninglund Storskov. 2 meget store børneværelser med loft til kip samt badeværelse med muret bruseniche og med skabsarrangement fra JKE-design. Huset er blevet vandskuret og malet hvidt.

Dronninglund er kendt for Dronninglund Slot og Storskoven, som er et unikt stykke kulturhistorie og et af Danmarks flotteste naturområder. Mange nye tilflyttere har fået øjnene op for Dronninglund som en attraktiv bosætnings by. Hertil kommer, at afstanden til arbejdspladser og handels- og kulturliv i Aalborg er overkommelig med motorvejen gennem Østvendsyssel. Det tager bare 17 min. at køre til Aalborg centrum. Dronninglund har et alsidigt udbud af offentlig og privat service, butikker og liberale erhverv. Byen rummer sygehus, gymnasium, bibliotek, bilsynshal, apotek og Falck station og mange gode dagligdagsbutikker.

Boligareal277 m2
Grundareal1.117 m2
Rum8
Værelser6
Byggeår1970
Moderniseret/ombygget2010
Afstand til Aalborg20 min.

Sagsnummer: 11993

Info & salg: salg@panorama.dk
+45 96 321 321

Sælger er interesseret i at bytte med:

  • Helårs- fritidsgrund
  • Mindre båd
  • Bil
  • Andet
  • Prisniveau efter nærmere aftale