≡ Menu

Om Panorama.dk

Panorama.dk er en dynamisk salgs- og handelsvirksomhed, der siden 2005 har beskæftiget sig med køb, salg og bytte indenfor alle former for fast ejendom i ind- og udland, samt liebhaveri som f.eks. private boliger, både og biler.

Med alle former for fast ejendom, mener vi alle former. Det kan være alt fra handel (køb, salg eller bytte) med ferieboliger i Danmark, Spanien, Frankrig, Italien, Tyrkiet mv., til bygge- og projektgrunde til større eller mindre boligbyggeri (villaer, rækkehuse, lejligheder, sommerhus, erhverv mv.) til erhvervs- og investeringsejendomme til udvikling eller udleje. Der er i princippet ingen begrænsninger, hverken emnemæssigt eller geografisk.

Gennem årene har Panorama.dk opbygget et stort netværk af beslutningsdygtige, professionelle købere, sælgere, liebhavere og investorer, hvilket betyder, at det med lidt fleksibilitet fra de involverede parter næsten altid vil være muligt at få lavet en byttehandel gennem Panorama.dk.

Panorama.dk beskæftiger sig således med salg og koordinering af byttehandler for eksterne kunder og forretningsforbindelser, der på kommisionsbasis ønsker deres ejendomme solgt eller byttet gennem Panorama.dks netværk. Panorama.dk handler også med ejendomme fra egen beholdning eller med ejendomme, hvori Panorama.dk gennem koncernforbundne selskaber har et medejerskab.

Det kommercielle omdrejningspunkt er hjemmesiden www.panorama.dk, der fungerer som fælles platform for handel med koncernens egne ejendomme og for de ejendomme, der er til salg/bytte på kommissionsbasis med professionelle købere/sælgere.

Hos Panorama.dk møder du et professionelt team, der på en seriøs og resultatorienteret måde – og ved hjælp af godt købmandskab – i tæt samarbejde med køber og sælger forsøger at løse såvel store som mindre salgsopgaver.

Selv om Panorama.dk naturligvis også sælger ejendomme i ren handel, løses mange opgaver i form af en byttehandel, hvor parternes ejendomme værdisættes op mod hinanden og der opnås enighed om et, for begge parter, fair bytteforhold.

Ønsker du at få et kontantbud på din ejendom i en forholdsvis hurtig ren handel, vil dette også være muligt gennem Panorama.dk, idet ejerkredsen omkring Panorama.dk, i samarbejde med kapitalstærke partnere, opkøber ejendomme med videresalg for øje. Du skal dog være forberedt på, at buddet formentlig vil ligge væsentlig under den forventede udbudspris, idet Panorama.dk nødvendigvis skal kalkulere med omkostninger til finansiering, ejendommens drift, liggetid – og naturligvis en fortjeneste ved videresalg.

Hvis du vil høre mere om mulighederne for at få solgt eller byttet din ejendom gennem Panorama.dk er du velkommen til at sende en mail til salg@panorama.dk med relevante oplysninger om din ejendom, som udover ejendommens adresse og en forventet pris, også gerne må indeholde oplysninger om ejendommens indtægter og udgifter. Vi vil derudover meget gerne modtage nogle billeder af ejendommen – det kunne f.eks. være et link til en mæglers hjemmeside, hvis ejendommen er sat til salg i det traditionelle marked. Og endelig er det også vigtigt, at du skriver et par ord om, hvad du eventuelt kunne være interesseret i at bytte med og i hvilken prisklasse. Herefter hører du fra os hurtigst muligt.

Såfremt vi mener, vi kan løse opgaven for dig, kan vi tilbyde et samarbejde om salg eller bytte af din ejendom på nogle meget enkle og gennemskuelige vilkår:

Solgt eller gratis

  1. det koster ikke noget at få ”sagen” oprettet på hjemmeside panorama.dk.
  2. du har ingen omkostninger til markedsføring.
  3. sælges din ejendom gennem os eller på baggrund af vores salgsarbejde, er Panorama.dk berettiget til at modtage et nærmere aftalt honorar.

 

 1. Ingen bindinger
  1. samarbejdet med Panorama.dk er ikke eksklusivt, dvs. at du kan samarbejde med f.eks. traditionelle mæglere ”parallelt” med Panorama.dk. Udbudsprisen på din ejendom skal naturligvis være den samme alle steder.
  2. samarbejdet kan til enhver tid opsiges af begge parter med øjeblikkelig virkning.
  3. opsiges samarbejdet, er Panorama.dk dog berettiget til det aftalte honorar, såfremt ejendommen efterfølgende sælges til kundeemner, som Panorama.dk tidligere har været i dialog med om en handel med ejendommen.

 

 1. Honorar
  1. i det omfang din ejendom sælges eller byttes gennem Panorama.dk, er Panorama.dk berettiget til at honorar, som aftales ved samarbejdets start. Honorarets størrelse følger typisk markedsniveauet for mæglerhonorar i forbindelse med salg af fast ejendom i Danmark – og markedsniveauet for mæglerhonorar for salg af ejendomme i udlandet, såfremt det drejer sig om en udenlandsk ejendom.
  2. honoraret afregnes ved advokatgodkendt handel uden forbehold.

 

 1. Oprettelse af en ”sag”
  1. du leverer fotos, beskrivelse af ejendommen (eventuelt kun nogle stikord, så hjælper vi dig gerne med resten) og de faktuelle informationer om ejendommens drift mv., så laver vi en salgspræsentation, som fremsendes til din godkendelse, inden den aktiveres på hjemmesiden panorama.dk.
  2. vi hjælper dig gerne med at få en professionel ”mæglerfotograf” til at tage billeder af din ejendom, så den tager sig godt ud i salgspræsentationen. Du skal kun betale den faktiske på forhånd aftalte omkostning til fotografen – altså ingen administrationstillæg til Panorama.dk. Billederne tilhører naturligvis dig ved samarbejdets ophør.

DISCLAIMER

Oplysninger på denne hjemmeside er baseret på oplysninger, fotos og materialer, som Panorama.dk har modtaget fra sælgere af ejendommene. Forud for aktivering af et emne på hjemmesiden, har sælgerne modtaget en salgspræsentation til orientering, bemærkninger og godkendelse. Oplysningerne er således alene udarbejdet af Panorama.dk som en generel informationsservice og til orienteringsmæssige formål for Panorama.dks  kunder. Vi bestræber os på til enhver tid at holde hjemmesiden opdateret med aktuelle oplysninger om ejendommene, herunder oplysninger om ejendommenes drift, rentabilitet, afkast, udbudspris mv., men vi fraskriver os dog ethvert ansvar for fejl, forkerte oplysninger og manglende informationer på hjemmesiden. Indholdet på hjemmesiden erstatter således ikke en juridisk, regnskabsmæssig, skattemæssig eller anden professionel rådgivning samt en due diligence proces. Køber af en ejendom bør derfor altid søge konkret rådgivning hos egen advokat, revisor, bygningssagkyndig mv. forinden indgåelse af en købsaftale. Alle informationer på hjemmesiden kan til enhver tid ændres uden varsel.

Panorama.dk er ejer af alle rettigheder, herunder ophavsrettigheder, til denne hjemmeside. Hjemmesiden er beskyttet af loven om ophavsret. Hele eller dele af hjemmesiden må ikke gengives uden Panorama.dks skriftlige tilladelse.