≡ Menu

Luksuslejlighed i Nyhavn

NYHAVN 38 - 1051 KBH K

Beliggenheden for denne enestående og unikke lejlighed taler for sig selv – helt centralt i København ved vandkanten, teatre, restauranter, metroen, Kongens Nytorv og Inderhavnsbroen til Christianshavn.

Lejligheden på i alt 171 m2 i 2 etager – med 83 m2 høj stueplan/mezzanin og 88 m2 høj underetage registreret som “kælder”, ligger på den stille side af det attraktive Nyhavn med flot view ud over kanalen, inderhavnen og ikke mindst de smukke gamle ejendomme på den ”kulørte og karismatiske” side af kanalen. I 2024 omdannes strækningen mellem Kgs. Nytorv og Inderhavnsbroen til cykelgade, hvor cyklister har fortrinsret, og biler er tilladt.

Via den store gamle port ledes du ind i et smukt dekoreret indgangsparti med et imponerende loftsmaleri og med vægge dekoreret herskabeligt med høje træpaneler.

I stueplan indeholder lejligheden en dejlig stor spisestue og hyggelig opholdsstue. Begge stuer med franske altaner og udsigt over kanalen. Særdeles præsentabel hvidt og veludstyret elementkøkken, som naturligt er placeret i forbindelse til spisestue. I stueplan findes også elegant badeværelse med toilet.

Der er et fint harmonisk trappeløb til nedre plan, som udover stort garderobeafsnit, tillige indeholder stort dejligt bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. I nedre plan forefindes yderligere 2 gode store “disponible rum”, som i sin fremtoning og nuværende stand har karakter af beboelse. Fra det ene af disse, er der direkte adgang til yderligere et stort og elegant badeværelse i samme stil som i det i stueplan. Her er desuden separat gæstetoilet. Der er gulvvarme i nedre plan.

Ejerforeningen Nyhavn 38 / Holbergsgade 30 er beliggende i en markant og præsentabel herskabelig ejendom i en flot fremtoning og med orden på tingene. Ejendommen er anlagt med et dejligt grønt gårdmiljø med bænke og grillområde. Mulighed for parkeringsplads i opvarmet p-kælder på lejebasis.

Sælges umøbleret, men der er mulighed for at købe inventaret med.

Lejligheden egner sig særdeles godt til delelejlighed.

Samlet areal171 m2
Boligareal83 m2
Høj kælder88 m2
Plan2
Opført1880

Sagsnummer: K12250

Info & salg: salg@panorama.dk
+45 96 321 321

Sælger er interesseret i at bytte med:

  • Jordareal til boligbyggeri i større danske byer
  • Udlejningsejendom
  • Hus
  • Lejlighed
  • Sommerhus
  • Andet
  • Prisniveau efter nærmere aftale