≡ Menu

Udlejet rødstensvilla, Dronninglund

NØRREGADE 28 - 9330 DRONNINGLUND

Fuldt udlejet, solid rødstens murermestervilla opført i 1½ plan med rødt teglstenstag med hyggelige kviste, små sprossede og hvidmalede dannebrosvinduer med termoglas, lukket og helt ugenert hyggelig have med høje træer og blomster og stauder. Ejendommen er beliggende lige i hjertet af Dronninglund by.

Ejendommen er opført som privatbolig med tilhørende separat erhvervslokale samt garageanlæg med 6 garager. Erhvervslokale og 5 af garagerne er udlejet til bedemandsforretning.

Boligen indeholder hall med højt til loftet, trappe til 1. sal hvor der er nyere badeværelse med bruseniche, lyst gulv og vægfliser, indbygget vask med underbord. Soveværelse med skabsvæg og stort walk-in-closet. 2 børneværelser.

I stueplan er der indgangsparti mod have, lyst elementkøkken med fyldningslåger og mindre spiseplads, opholdsstue med brændeovn og lyst nyere trægulv, spisestue med ovenlys og havestue (kan benyttes som værelse med egen indgang) med trægulve og udgang til haven, desuden stort kælderafsnit med bryggers med vaskemaskine og 4 disponible rum.

Til boligen tilhører der desuden carport og redskabsrum.
En charmerende og hyggelig bolig, der ligger midt i Dronninglund – kun 20 min. fra Aalborg.

Årlig lejeindtægt kr. 132.000 + forbrug, hvilket giver et afkast på 5,28%

 

Boligareal160 m2
Erhvervsareal 40 m2
Garager100 m2
Hus opført1932, løbende renoveret
Erhverv og garager opført1963
Årlig lejeindtægtkr. 132.000
Afkast5,28%

Sagsnummer: 12063

Info & salg: salg@panorama.dk
+45 96 321 321

Sælger er interesseret i at bytte med:

  • Lejlighed
  • Sommerhus
  • Feriebolig, udland
  • Biler
  • Autocamper
  • Båd