≡ Menu

Villa på Solkysten

VILLA URSA - URB. LA CAPELLANIA - CALLE BARCELONA 4 - 29639 BENALMADENA - SPANIEN

Stor villa, velbeliggende i roligt område, med udsigt over Middelhavet og med en dejlig subtropisk have beplantet med Bourgonvilla, palmer, citrustræer og et udsnit af Sydspaniens smukke planter.
Villaen ligger på en pragtfuld sydvestvendt grund på 1.400 m2, i et af Kystens mest eftertragtede områder – i ca. 400 m’s højde, og kun 25 km fra Málaga (lufthavn).

Mod vejsiden er der opført en 2 m høj hvidmalet teglstensmur med en flot buet indkørselsportal med gitterlåger og automatisk port. Huset er udstyret med tyverialarm.

Villaen indeholder stor præsentabel hall, et kontor og tre sammenhængende stuer med niveauforskudte planer, stor flot pejs og et stort spisekøkken. Stort mastersoveværelse med terrasse, walk-in-closet og en-suite-badeværelse med bruseniche og stort rundt badekar. Stort gæsteværelse med mange indbyggede skabe og udgang til terrasse. Mindre gæsteværelse med indbyggede skabe, et gæstebadeværelse med bruseniche, gæstetoilet. Bryggers/grovkøkken med vask, vaskemaskine og tørretumbler.

Villaen, som er bygget med hulmursisolering, og har gulvvarme overalt, er opført i 1991/92. Der er kun anvendt de bedste byggematerialer bl.a. marmorgulve, danske vinduer, skyde/hæve-døre med termoglas, dansk Multiform køkken med keramiske kogeplader og Voss gas Dropinette, samt dansk belysningsløsning ude og inde. Der er installeret satellit TV med bl.a. DR1 og DR2.

Husets terrasser er dybe og overdækkede, og den sydvestlige del er indrettet som patio med spiseafdeling med udekøkken og indbygget BBQ.
Umiddelbart udenfor terrassen ligger husets swimmingpool på 6×12 m

Villaen har et areal på 302 m2. Dertil kommer dobbeltgarage, carport, kælderrum og terrasser.

Boligareal302 m2
Grund1.400 m2
Opført1991/92
Afstand til lufthavn25 km (Malaga)

Sagsnummer: K11862

Info & salg: salg@panorama.dk
+45 96 321 321

Sælger er interesseret i at bytte med:

  • Sommerhus
  • Helårshus i Aarhus