≡ Menu

Utrolig flot ejendom i Karup

KARUPVEJ 54 - 7470 KARUP

Utrolig flot og velholdt nedlagt landbrug beliggende tæt på Karup mellem Viborg og Herning.

Ejendommen ligger på meget stor grund med lettere kuperet terræn, hvor dyrehold er en mulighed. Ejendommen er igennem ejernes tid blevet renoveret med rigtig mange gode tiltag, her kan nævnes, jordvarmeanlæg, Gasogen anlæg til fastbrændsel samt nyt tag, døre og vinduer på stuehuset.

Stuehuset er i 2 plan og indeholder flot indgang til hall med trappe til 1.sal. fra hallen er der adgang til værelse/kontor, 2 store stuer og spisestue adskilt af franske døre. Stue med brændeovn og dobbeltdør til sydvendt terrasse med adgang til swimmingpool. Spisestue med dobbeltdør til vestvendt terrasse. Stort lyst og moderne køkken. Ydermere er der baggang med højskabe i sort højglans. Åben mellemgang med adgang til marmorbelagt toilet, nedgang til lille kælder, samt åben garderobe i forbindelse med hallen.

1. sal består af repos med indbyggede skabe. Fransk dobbeltdør til stort charmerende stue/værelse med skråvægge, synlige bjælker og træloft. 3 værelser hvoraf det ene har lille walk-in-closet. Der er både gæstetoilet og stort badeværelse med gulvvarme og spa.

Udhusene står i en ganske fornuftig stand. Den nordlige del er der dobbelt garage, vaskerum/fyrrum, stort isoleret værksted, hvor akkumuleringstanken afgiver varme til rummet.

Den vestlige del er pt. indrettet til brugskunstbutik på 144 m2 og fremstår i meget flot stand. På første sal er indrettet en stor og god lejlighed på ca. 120 m2. Lejligheden er udlejet.

Brugskunstbutikken kan evt. overtages.

Boligareal hovedhus302 m2
Lejlighed120 m2
Andre bygninger367 m2
Grundareal19.118 m2
Opført/ombygget1937/1986 og løbende vedligeholdt

Pris: kr. 3.595.000

Sagsnummer: K11954

Info & salg: salg@panorama.dk
+45 96 321 321

Sælger er interesseret i at bytte med:

  • Fritidshus og/eller fast ejendom i Danmark
  • Feriebolig i Italien, Frankrig eller Spanien
  • Udlejet erhvervsejendom i større dansk by
  • Båd
  • Autocamper
  • Andet
  • Prisniveau op til kr. 3.000.000