≡ Menu

Unikt fritidshus ved Skallerup Klit

BØVLINGBJERGVEJ 3, SKALLERUP KLIT - 9800 HJØRRING

Nu udbydes dette helt unikke fritidshus i Skallerup Klit, på en af de absolut bedste grunde, der byder på panoramahavudsigt, 200 m. til dejlig børnevenlig sandstrand og få min. til det populære Skallerup Seaside Resort, der bl.a. tilbyder stort badeland, Romerske bade og to store aktivitetshaller. Der er kun 7 km til Lønstrup by – Det lille fiskerleje med de mange restauranter, caféer, butikker og små arbejdende håndværksteder.

Grunden er omkranset af hybenbuske, så der helt ugeneret kan solbades på husets store terrassearealer. Ejendommen fremstår i gulmalet træfacade med nyt tag fra 2007, og indvendigt er der kredset for hver en detalje, hvor alt understreger husets specielle maritime stil, med de hvidmalede trælofter og malet træbeklædning.

Fra rummelig entré er her adgang til 4 soveværelser, køkken med udgang til terrasse, spisestue med videre adgang til hyggelig pejsestue med flot havudsigt og fladskærms-tv. Huset byder desuden på to badeværelser, begge med bruseniche og endeligt er der internet adgang, kabel-tv og udespa.

Årlig lejeindtægt ved selektiv udlejning kr. 60-70.000. Huset har dog et langt større udlejningspotentiale.

Boligareal108 m²
Grundareal1.602 m²
Rum/værelser6/5
Byggeår1969
Ombygget2007

Sagsnummer: K12064

Info & salg: salg@panorama.dk
+45 96 321 321

Sælger er interesseret i at bytte med:

  • Sommerhus, Nordsjælland
  • Prisniveau efter nærmere aftale