≡ Menu

Udsigtsvilla i Hasseris – Aalborg

HASSERISHØJ 10 - 9000 AALBORG

På toppen af Hasseris, i Aalborgs flotteste kvarter, tæt ved de grønne områder i Mølleparken, finder du denne fantastiske nyere arkitekttegnet kvalitetsvilla, opført i sten, pudset, hvidmalet og med teglstenstag. Beboelsen er opført i flere niveauer således, at den højtbeliggende grund udnyttes med maximalt udsigt over Limfjorden og Aalborg.
Til ejendommen er tilhørende muret og rustikt vognly med integreret hobbyrum, stenbelagt indkørsel, lukket ugenert gårdhave samt velanlagt, skøn, lukket, nem og overskuelig have med solrig terrasse og fantastisk udsigt ud over Limfjorden med frit udsyn mod Egholm.
Ejendommen er opført i rustikke materialer og løbende fornyet med respekt for arkitektur og ejendommens oprindelige udtryk, med høje mure, den lukkede gårdhave med stensætninger og de flotte gule sten som terrassegulv, indbygget udsigtsterrasse, hvor man kan nyde solnedgangen. I forbindelse med opholdsstuen er der udgang til stor flot terrasse med indbygget el-markise og også der, kan man nyde Fjorden og den storslåede udsigt.
Boligen indeholder bl.a.
Stort overdækket indgangsparti med indvendig trappe op til entre med garderobe og adgang til rustikt badeværelse med bruseniche og indbygget vask med underbord, godt master-bedroom med skabsvæg og direkte adgang til master-badeværelse med indbygget spabad, panoramavindue, bruseniche og bordarrangement med indbyggede vaske. Stort børneværelse/kontor med indbygget hems og indbyggede skabe. Trappe med adgang til underetage, der er i allerhøjeste boligstandard og indeholder stort bryggers, hobbyrum, vinkælder, stort værelse/gildestue samt regulært værelse og mellemgang med skabe.
Tilbage i entreen – trin op til lys og rummelig spisestue med muret skorsten og pejs i åben forbindelse til forskudt etage med opholdsstue med planke/parketgulv pejs, vandskurrede vægge, store vinduespartier med udgang til haven og den store solterrasse. Stort og nyere køkken med alt i hvidevarer, stort gaskomfur med dobbeltovn, stort vinduesparti med udgang til gårdhaven.
Boligen er selvfølgelig med tyverialarm, videoovervågning, opvarmning af indkørsel, indbygget pengeskab, golf putting-bane, indbygget B&O link og mange flere detaljer. En bolig i særklasse der opfylder selv den kræsne købers ønsker om en bolig “lidt” ud over det sædvanlige – og som skal opleves.

Areal276 m2
Carport49 m2
Grundareal1.000 m2
Værelser 6
Byggeår1988
Total renovering2000

Sagsnummer: K11637

Info & salg: salg@panorama.dk
+45 96 321 321

Sælger er interesseret i at bytte med:

  • Sommerhus
  • Ejerlejlighed
  • Båd
  • Andet
  • Prisniveau efter nærmere aftale