≡ Menu

Udlejet villa nær Middelfart

SAMSØVEJ 35 - BAARING - 5466 ASPERUP

Få kilometer fra Båring Vig, nær Middelfart, finder man denne flotte istandsatte villa, i meget høj kvalitet. Boligen har indvendigt gennemgået en renovering fra kælder til kvist.

Indeholder: Stort lækkert bryggers med flot lyst klinkegulv. Stort åbent køkken/alrum med udgang til hyggelig terrasse. Fra køkkenet er der adgang til soveværelset som i forlængelse har eget badeværelse med kar og bruseniche.  Desuden findes stort kontor i stueplan.

1.salen indeholder: 2 store værelser med altan samt stor hyggelig stue med brændeovn. 1. salen er ideel som teenage-afdeling. Der forefindes ligeledes et stort depotrum (ej godkendt som bolig).

Renoveringen af huset er lavet i kvalitetsmaterialer.

Båring er en højtbeliggende by som byder på dejlig natur, strand, vand og skov. Byen byder derudover på skole, indkøbsmuligheder, alle slags sportsaktiviteter, musik- og kulturarrangementer og helt nytænkende, nyudviklet legeplads. Det er en landsby der byder på masser af fællesskab og udvikling.

Ejendommen er beliggende få minutters kørsel fra motorvej, så det er muligt at nå til København på ca. 2 timer – Aarhus og den tyske grænse på ca. 1 time.

Villaen er udlejet for kr. 10.000/mdr. + forbrug.

Boligareal210 m2
Grundareal930 m2
Opført/ombygget1974/92

Pris: kr. 2.695.000

Sagsnummer: K12011

Info & salg: salg@panorama.dk
+45 96 321 321

Sælger er interesseret i at bytte med:

  • Udlejningsejendom i trekantsområdet
  • Båd
  • Sommerhus
  • Feriebolig udland
  • Biler
  • Prisniveau efter nærmere aftale