≡ Menu

Strandejendom med pool, Brasilien

BARRA GRANDE - VERA CRUZ - ITAPARICA – BAHIA - BRASILIEN

Fantastisk strandejendom lige ud til havet, i et roligt og veldrevet kompleks på østkysten af den 240 km2 pragtfulde brasilianske ø, Itaparica, der ligger 45 minutter med båd fra Salvador. Øen er på størrelse med Samsø. Som tidligere hovedstad i Brasilien tilbyder Salvador en bred vifte af kulturelle oplevelser. Der er direkte flyvninger fra Frankfurt til Salvador. Det tager ca. 90 min. at komme fra lufthavnen til ejendommen.

Huset er på ca. 400 m2 lyst og velindrettet. Der er i alt 9 værelser hvor af 5 af dem er soveværelser. Der er ligeledes 5 badeværelser i ejendommen. Livet leves ude i Brasilien – derfor er der også sofa, TV m.m. i det åbne grillhus. Dejlig have med stort poolområde bl.a. med udebruser. Den hævede udeterrasse ligger helt ud til stranden.

Der er en portvagt ved indkørslen til området.

Alle møbler og haveredskaber, etc. er inkluderet i prisen.

Nærmeste landsby ligger ca. 500 m fra huset. Her kan almindelige dagligvarer købes. Hvis der skal købes stort ind, kan man med fordel handle i et stort supermarked ca. 18 km fra ejendommen.
Der er fremtidsplaner om at en bro skal forbinde øen direkte med Salvador. Dette vil bidrage til en gunstig prisudvikling for ejendommene på øen.

Fællesudgifter er ca. kr. 6.000-7.000 årligt hvilket dækker dagrenovation, gadelys, renholdelse af området, pasning af have samt opsyn af ejendommen, når den står ubeboet.
Der er ikke tilknyttet management til ejendommen, men det vil nemt kunne ordnes, til få penge. Naboen til ejendommen er også behjælpelig med at se efter huset.

Boligareal400 m2 inkl. terrasser
Grundareal1.600 m2
Værelser i alt9
Soveværelser5
Årlige fællesudgifterca. kr. 6.000
Årlig ejendomsskatca. kr. 1.500
Afstand til bus og indkøb5 min.

Sagsnummer: K12147

Info & salg: salg@panorama.dk
+45 96 321 321

Sælger er interesseret i at bytte med:

  • Sommerhus ved Vestkysten
  • Andet