≡ Menu

Sommerhus med vandudsigt ved Limfjorden

BJERGFYRVEJ 6 – HOSTRUP STRAND - 7860 SPØTTRUP

Skønt beliggende sommerhus ved det attraktive Hostrup Strand!

Området er et fredeligt område med smuk uspoleret natur og kuperet terræn.
Her er en rigtig god børnevenlig badestrand samt gode fællesarealer få minutters gang fra huset. I gåafstand ligger også den charmerende lystbådehavn, Gyldendal, med hyggeligt spisested.

Sallings natur byder i det hele taget på mange oplevelser for naturelskere og Hostrup er desuden et fantastisk udgangspunkt for f.eks. at besøge Jesperhus Feriepark, Hjerl Hede eller Spøttrup Borg. Der er desuden kort afstand til Skive og Struer.

Sommerhuset på 83 m2 er yderst rummeligt og velindrettet med entre, stor stue med loft til kip, brændeovn og varmepumpe. Stuen ligger i åben forbindelse med køkkenet der er med lyst inventar, alt i hårde hvidevarer, og udgang til stor udestue med vandudsigt. Stort badeværelse med gulvvarme og vaskemaskine, gæstetoilet ligeledes med gulvvarme, 4 gode soveværelser med sovepladser til i alt 10 personer, samt et anneks på 10 m2 med yderligere 2 sovepladser.

Fra stue og det ene soveværelse er der udgang til den store nyanlagte delvist overdækkede terrasse og den flotte have.

Naturgrunden, der er omkranset af høje træer, er ugeneret og højt beliggende. Den er på 2.475 m2 og meget nem at holde. Der er carport og stort parkeringsområde foran huset.

Sommerhuset opvarmes med elvarme, brændeovn og varmepumpe. Der er offentlig vand og separatkloakeret.

Sommerhuset overtages uden udlejningsaftale og står således til rådighed for kommende ejer. Det er oplyst fra tidligere ejer, at huset vil kunne indbringe ca. kr. 50.000 pr. år. i lejeindtægt.

Areal93 m2
Grundareal2.475 m2
Opført1973
Renoveret2012
Nye terrasser2021
Afstand til strand250 m
Afstand til restaurant2 km
Afstand til indkøb4 km

Sagsnummer: K12264

Info & salg: salg@panorama.dk
+45 96 321 321

Sælger er interesseret i at bytte med:

  • Feriebolig i Spanien
  • Lejlighed i Danmark
  • Byggegrunde
  • Biler
  • Mindre båd
  • Andet