≡ Menu

Sommerhus ved Limfjorden

SNØDERVEJ 70 – 7830 VINDERUP

Stort træsommerhus på 100 m2 beliggende i roligt sommerhusområde, forenden af blind vej og op mod et stort grønt areal. Snødder er et charmerende sommerhusområde imellem Struer og Vinderup, begge byer med gode indkøbsmuligheder og tog- og busforbindelser.
Kun 300 m til børnevenlig badestrand. Huset ligger i gåafstand til Handbjerg Marina, hvor der bl.a. er gode muligheder for at surfe. Her kan du f.eks. også leje cykler, kajakker, SUP m.m. Der er også mulighed for at nyde aftensmaden på Restaurant Pavillonen.

Det velindrettede hus består af stor stue med brændeovn i åben forbindelse med nyligt istandsat køkken. Der er loft til kip. Udgang til stor overdækket terrasse. Tre soveværelser, hvor der i det ene værelse både er plads til dobbelt- og køjeseng. Stort nyere istandsat badeværelse med jacuzzi. Der er også stor sauna i huset.
Huset opvarmes med el – der er installeret varmepumpe.

God garage med værksted. Anneks der kan istandsættes og hermed give to sovepladser yderligere. Flere delvist overdækkede terrasser. Huset ligger på 1.436 m2 stor lukket grund med store træer.

Sommerhuset står pt. ikke til udlejning, men der er mulighed for fin lejeindtægt.

Areal100 m2
Sovepladser6-8
Grundareal1.436 m2

Pris: kr. 1.350.000

Sagsnummer: K12226

Info & salg: salg@panorama.dk
+45 96 321 321

Sælger er interesseret i at bytte med:

  • Bolig, udland
  • Biler
  • Båd
  • Andet