≡ Menu

Stort sommerhus på Læsø

Hyacintvej 5 - Vesterø Havn - 9940 Læsø

Stort sommerhus, på 149 m2, beliggende i et ”ældre” sommerhusområde med ”gammel” beplantning, nord for Vesterø Havn – i gåafstand til havnen og havet – på en næsten 2.000 m2 stor delvis naturgrund.

Huset indeholder entre/bryggers, mellemgang, 2 gode soveværelser, stort badeværelse med spa og sauna. Lækkert køkken med alt i hvidevarer, spise- og opholdsstue med brændeovn og en fin planløsning med åbning i den ene side til overetagen, hvilket giver en god rumfornemmelse – udgang til terrasse og have.
Tagetagen indeholder meget stort soveværelse med gæstetoilet samt en dejlig opholdsstue med kik ned til underetagen – desuden stor altan med udsigt til havet.

Huset har Genvex-anlæg for optimalt indeklima samt centralstøvsuger.

Kun 800 meter til øens færge- og lystbådehavn, hvor der summer af liv i afslappet sejler/turist atmosfære. Gode og hyggelige spisesteder med en fantastisk havudsigt.

Læsø byder på dejlig natur, børnevenlige strande, speciel natur med fyrskove, lyngområder og klitter. Øen er generelt meget cykelegnet. Af seværdigheder kan nævnes “Læsø Kur og Helse”, “Saltsyderiet”, “Læsø Bryghus”, “Rønnerne med tur i traktor”, flere gallerier, Læsø Glaspusteri osv.

Der er lejeaftale med sommerferie.nu – men huset har kun været udlejet selektivt ”i de gode uger” – ellers har ejer selv benyttet sommerhuset.

Boligareal149 m2
Grundareal1.994 m2
Opført2007
Afstand til strand200 m
Afstand til butik1 km

Pris: kr. 2.175.000

Sagsnummer: K12000

Info & salg: salg@panorama.dk
+45 96 321 321

Sælger er interesseret i at bytte med:

  • Feriebolig i Frankrig
  • Feriebolig i Spanien
  • Udlejningsejendom i Danmark
  • Andet
  • Prisniveau efter nærmere aftale