≡ Menu

Stort sommerhus i Blokhus

STØVESVEJ 4 C – 9492 BLOKHUS

Luksuspoolhus beliggende i 1. klitrække kun 200m fra Vesterhavet. Huset fremstår stilrent og enkelt. Huset, der er centralt beliggende i Blokhus by, har helårsstatus og kan benyttes som en eksklusiv feriebolig eller som helårsbolig. Et flot kvalitetsbyggeri med mange gode detaljer bl.a. lækkert tidløst inventar i køkken og badeværelserne, der er fra Svane.
Huset indeholder en flot hall med højt til loftet, trappe op til overetagen samt godt garderobeskab med skydelåger. Husets køkken er enkelt og flot med hvide elementer, stålbordplade, samt hårde hvidevarer – Låger, emhætte, opvaskemaskine og køle-/fryseskab er nye. Opholdsstuen fremstår enkel med rene linjer, hvilket giver en fornemmelse af ro i rummet. De store vinduespartier giver rigtig flot lysindfald. Opholdsstuen er i åben forbindelse med spisestuen, hvor der er plads til 12 personer. Fra stuen er der adgang til stort værelse. Flot badeværelse med stilrene elementer og stor bruseniche, vaskemaskine og ny tørretumbler fra 2020. Fra opholdsstuen er der adgang til en poolafdeling, indeholdende en herlig pool og spa med plads til 6 personer. Der er opsat ny affugter i 2020. Fra poolafdelingen og fra stuen har mange udgange til stor ugeneret terrasse hvor man kan nyde solen hele dagen. Hele underetagen er belagt med hvide klinker med gulvvarme som giver en flot sammenhæng. Fra pool og opholdsstue er der adgang til en dejlig stor solgård.

I overetagen findes der 5 soveværelser med i alt plads til 10 personer. På overetagen er der endnu et stilrent badeværelse med bruseniche. Gulvene i overetagen er belagt med et flot trægulv.

Der er isat nye vinduer i hele huset, samt nye døre i underetagen. Alle fuger mellem gulv og vægge er skiftet. Alt er lavet indenfor det seneste år.

Blokhus byder på et bredt udvalg af attraktioner og seværdigheder. Udover den fantastiske strand, spændende butikker og gode restauranter kan nævnes Skulpturparken Blokhus, Blokhus Klitplantage, 18-hullers golfbane, Fårup Sommerland, hesteudlejning.

Areal213 m2
Grundareal427
Opført2008
Soveværelser6
Afstand til indkøb og restaurant150 m
Afstand til vandet200 m
Istandsat2020/2021

Sagsnummer: K12234

Info & salg: salg@panorama.dk
+45 96 321 321

Sælger er interesseret i at bytte med:

  • Sommerhus, Sjælland
  • Villa på Sjælland
  • Sommerhus i Østjylland
  • Villa i Østjylland
  • Feriebolig Spanien
  • Andet