≡ Menu

Stort fritidshus ved Stubbekøbing

KONGSNÆSPARKEN 9 - 4850 STUBBEKØBING

Arkitektonisk, smukt designet sommerhus, på 128 m2, i luksuriøse omgivelser kun 100 meter fra vandet og med udsigt til både hav og sø.

Lige uden for Stubbekøbing, omkring 75 minutters kørsel fra København, ligger dette på en gang klassiske og moderne sommerhus. Klassisk, fordi det med sit sorte træværk trækker på den danske sommerhustradition. Moderne, fordi det er en æstetisk perle med arkitektonisk rene, enkle linjer.

Huset er opført i 2009.
Med så nyt et hus varer det en god rum tid, før man behøver tænke på vedligeholdelse. Indvendig og udvendig er alt tip-top, så dette er rammerne, hvor man kan tillade sig blot at nyde tiden i sommerhuset. Perfekt til livsnyderen, der påskønner det oprigtigt hyggelige og uformelle.

Haven og de grønne omgivelser omkring behøver man slet ikke at skænke en tanke. Grunden er nemlig fællesareal, så man ejer kun den jord, huset står på.

Og beliggenheden ved vandet udnyttes på bedste vis med husets panoramavinduer, der går til kip, og vinduer og glasdøre, der sikrer lys dagen lang. Køkkenet har alt, hvad man forventer af et moderne køkken i åben forbindelse med stuen.

Fra stuen er der udsigt til fine gamle træer og en lille legeplads samt udgang til en dejlig træterrasse. Terrassen går næsten hele vejen rundt om huset og er delvist overdækket, så man altid kan finde sol eller skygge.

Badeværelset indbyder også til afslapning. Det store, lækre spabadekar er en lise for krop og sjæl efter en lang dag ved vandet eller på cykel rundt i landskabet. Huset har tre soveværelser, hvor der er plads nok til i alt seks overnattende – endnu flere, hvis man har sovesofaer i stuerne.

I den ekstra stue ovenpå har man ubetinget husets bedste udsigtspunkt. Herfra kan man nyde udsigten over Storstrømmen og det lille Grønsund over mod Bogø. Eller man kan nyde søudsigten fra altanen.Et sommerhus, der byder på ro, afslapning og hygge lige midt i noget af Danmarks smukkeste natur.
Ejendommen er udlejet gennem Novasol. Lejeindtægten for 2013 var på ca. kr. 63.000 til ejer.

Boligareal128 m2
Grundareal0 m2
Antal værelser5
Antal plan2
Byggeår2009
Årlig lejeindtægt til ejerca. kr. 63.000
Årlig fællesudgifterkr. 4.000

Sagsnummer: K11980

Info & salg: salg@panorama.dk
+45 96 321 321

Sælger er interesseret i at bytte med:

  • Erhvervsejendom, Sjælland
  • Ejerlejlighed, Sjælland
  • Lejlighed Mallorca
  • Hus Mallorca
  • Biler