≡ Menu

Stort fritidshus i Søhøjlandet

TROLDBJERGVEJ 17B - 8883 GJERN

Unik beliggende fritidshus nær noget af Danmarks smukkeste og mest varierede natur.

110 m2 sortmalet træhus i 2 plan – opført i 2006.Indretning: dejlig stue, køkken/alrum med alt i hårde hvidevarer, brændeovn, 4 soverum og 2 badeværelser – det ene med spa og sauna. Dejlig terrasse og stor balkon.
Tilhørende lille træskur til opbevaring af havemøbler, brænde, grill etc.
Der er trådløst netværk i huset.

Udlejningsaftale via Dayz Søhøjlandet, der har et bredt udvalg af aktiviteter for hele familien. Centerbygningen rummer faciliteter for alle aldre såsom badeland med vandrutschebane og spabad, eventyrligt børneområde med kreative workshops, sportshal og squashbaner. Der er underholdning og aktiviteter både inde og ude for hele familien.
Naturen omkring Dayz Søhøjlandet byder på spændende aktiviteter, hvor naturen, skov og vand indbyder til fart og spænding og afslapning. Gjern bakker er et af de mest markante landskaber langs Gudenåen og indbyder til kanotur, løberuter, vandreture, mountainbike og golf.   minigolf- og  tennisbanen,  øve og slalomsving på den store skibakke.

Fra Søhøjlandet er der kort afstand til mange attraktioner og byer som Århus, Silkeborg og Skanderborg. Der er også nærliggende golfbane.

Sælges/byttes nymalet – ude som inde.

Boligareal110 m2
Bebygget areal56 m2 - udnyttet tagetage 54 m2
Udhus5 m2
Opført2006
Årlig lejeindtægt 2014ca. kr. 60.000

Pris: kr. 1.445.000

Sagsnummer: K11844

Info & salg: salg@panorama.dk
+45 96 321 321

Sælger er interesseret i at bytte med:

  • Feriebolig i Vestjylland
  • Andet
  • Prisniveau efter nærmere aftale