≡ Menu

Stor villa med havudsigt, Filippinerne

DOLPHIN VILLA - PUERTO GALERA - FILIPPINERNE

Nu sælges denne liebhavervilla, unikt beliggende ved Puerto Galera i Fillipinerne. Et absolut trygt og roligt filippinsk område. Dolphin Villa er på ca. 580 m2 og ligger på en grund på 1.000 m2. Der følger yderligere 4 grundarealer på i alt 1.745 m2 med i købet.

Dolphin Villa består af 2 separate og fuldt møblerede lejligheder alle med WiFi/TV/DVD/Internet og AC. Derforuden en portnerbolig.

Dolphin Superior Flat er en 150 m2 stor lejlighed i 2 etager. Øverste etage består af 2 dobbeltværelser og et stort badeværelse/toilet.

Underetagen er med stor stue med kontorafsnit og åben forbindelse til godt køkken med stor spiseplads. Ekstra badeværelse/toilet. Der er store balkoner på begge etager med fantastisk udsigt over bugten, der af UNESCO er udnævnt til en af verdens 5 flotteste views.
Golden Pearl Flat er en hyggelig lejlighed på ca. 45 m2 med fantastisk udsigt til poolen og havet og direkte adgang til swimmingpool og jacuzzi. Lejligheden har stue, køkken, eget badeværelse/toilet og indlagt AC.

”Portnerboligen” ligger på 2. sal med direkte adgang fra vejen. Lejligheden er på 40 m2 med 2 dobbeltværelser, stue, køkken og eget toilet/badeværelse og vaskerum

Fællesområde består af 83 m2 pool med jacuzzi, velindrettet fitnessrum og ca. 320 m2 stor solterrasse. Der er eget parkeringsområde til villaen. Villaen sælges med en traditionel filippinsk banca-båd og 2 motorcykler. Der er installeret CCTV og WIFI i villaen. Der er bare 200 m til havet.

Puerto Galera er nemt at komme til med vandflyver. Det er billigt og tager ca. 30 min. fra Manila
Der er rige muligheder for oplevelser – dykning i den smukke Puerto Galera bugt, golf på Ponderosa banen, cykel- og vandreture og meget andet.

 

Arealca. 580 m2
Grundareal1.000 m2
Ekstra grunde1.745 m2
Antal lejligheder2 + portnerbolig
Afstand til Manila30 min.

Sagsnummer: K12102

Info & salg: salg@panorama.dk
+45 96 321 321

Sælger er interesseret i at bytte med:

  • Erhvervsejendom
  • Villaer
  • Sommerhuse i Danmark
  • Ferieboliger i udlandet
  • Byggegrunde
  • Motorbåd
  • Andet
  • Prisniveau efter nærmere aftale