≡ Menu

Stor ferielejlighed i Provence

RÉSIDENCE LES COGNAS - 04320 VAL DE CHALVAGNE - FRANKRIG

210 m2 (modsvarende 250 m2 efter danske forhold) ægte provencalsk moderniseret ferielejlighed med 60 m2 overdækket terrasse med panoramaudsigt over dalen, Val-de-Chalvagne. Lejligheden er en del af et kompleks med i alt 7 lejligheder og en “restaurant” (oprindeligt en fårefarm fra 1600-tallet, som er moderniseret og tilbygget med en 1. sal). Denne lejlighed er den bedst og relativt ugenert beliggende. Selve komplekset ligger på en stor grund – der bydes bl.a. på tennisbane, opvarmet nyrenoveret pool, hyggelig legeplads, petanquebane, volley-bane. Alt bliver passet af en manager på stedet.

Lejligheden består i stueplan af stort nyt spisekøkken (fra 2018), stue på ca. 40 m2 med udgang til sydvendt og absolut ugenert terrasse, hall, mellemgang med køjeseng, badeværelse med badekar, separat toilet og soveværelse.
1. salen er indrettet som en ”hotelgang” med 4 meget store værelser. Værelserne er udstyret med danske kvalitetsmøbler og store garderobeskabe Alle værelser er adskilt af et badeværelse mod de andre værelser og man har følelsen af at have sin egen lejlighed i huset. Der er installeret nyere septiktankanlæg.

Huset/lejligheden er udstyret med alle moderne bekvemmeligheder bl.a. helt nye hvidevarer, læderstole i køkken, teaktræsmøbler med armlæn på terrasse, Weber grill, Sony fladskærm, gratis WIFI, satellit-TV i soveværelser, der er endvidere TV og DVD på alle 5 værelser, luksussenge fra Danmark m.m.

Der hører 2 garager til lejligheden.

Lejligheden udlejes gennem komplekset. Se mere HER eller på lejlighedens “egen hjemmeside” HER

De årlige ejerudgifter beløber sig til ca. € 5-7.000, inkl. ejendomsskat, forsikring, gas og vand m.m.

Les Cougnas ligger tæt ved, den Unesco beskyttede middelalderby, Entrevaux. Byen, som er befæstet af en gammel borg og omkranset af Var floden, er bevaret som middelalderby. Der bor ca. 300 mennesker indenfor befæstningen og man har bl.a. bevaret en fængselscelle, så man kan få et indtryk af hvordan livet for de tilfangetagne har været. Området er en stor naturlegeplads med masser af rafting, kano, kajak, vandring, løbe, golf og cyklemuligheder.

Der foreligger arkitekttegninger for opdeling i 2 lejligheder.

Areal210 m2 (250 m2)
GarageJa – 2 stk.
Soveværelser5
Badeværelser5
Årlige fællesudgifterca. € 6.000

Pris: kr. 245.000 €

Sagsnummer: K12021

Info & salg: salg@panorama.dk
+45 96 321 321

Sælger er interesseret i at bytte med:

 • Mindre boligudlejningsejendom
 • Helårsbolig i Holbæk-, Roskilde- eller Københavnsområdet
 • Ejerlejlighed(er) på Sjælland
 • Sommerhus på Sjælland
 • Luksus ferielejlighed i Danmark
 • Feriebolig i Spanien
 • Feriebolig i Italien
 • Skilejlighed
 • Bil
 • Båd
 • Andet