≡ Menu

Spansk finca i Alicante

CASA CORAZON - ARROBA LA MADRIGUERA 44 - 03158 CATRAL - ALICANTE - SPANIEN

Velkommen til Casa Corazòn. En flot ejendom, der ligger i landzone, på en 2.370 m2 stor grund, ved byen Catral, i et område med andre spanske “fincas” (beboet af spaniere), bare en halv times kørsel fra Alicante lufthavn. Huset ligger ugenert – uden direkte naboer.

Ejendommen, der er beliggende på en 2.370 m2 indhegnet grund, består af hovedhus på 185 m2 indeholdende stor lukket indgangsparti med spise- og opholdsplads, entre, stor stue med brændeovn, landkøkken med stor spiseplads, skabsgang og 1 soveværelse med en-suite badeværelse samt 2 soveværelser og et ekstra badeværelse.
Der er installeret alarmsystem med ind- og udvendig kameraovervågning der er tilknyttet alarmcentral.
Endvidere er der kombi-aircondition (varme/kulde).

I haven er der en helt ugenert swimmingpool på 10 x 5 m. Poolområdet har stor solplads og BBQ-plads i det store udekøkken, hvor der også er både spiseplade og toilet/badeværelse.
Udekøkkenet/baren er fuldt monteret med køl/frys, opvaskemaskine, kogezone med gas grill og ovn. Et rigtig godt sted der kan benyttes hele året. Bag udekøkkenet findes vaskerum med Miele vaskesøjle.

Lige op til det lukkede poolområde findes gæsteanneks, indrettet med 2 store værelser med separat indgang og separat badeværelse til hvert værelse. Værelserne er adskilt med låsbar skydedør.
Til gæsteannekset er der tagterrasse samt lille baghave.

Endvidere er der garage på 60 m2, med el-port og plads til 2 biler. Der indlagt vand i garagen. Indkørsel til gårdsplads er sikret med el-port.

Huset sælges med alt indbo. 9 personers Mercedes Vito kan evt. medfølge i handlen.

Hovedhus145 m2
Terrasse40 m2
Garage60 m2
Gæstehus60 m2
Grund2.370 m2
Lufthavn30 min. - Alicante

Sagsnummer: K11875

Info & salg: salg@panorama.dk
+45 96 321 321

Sælger er interesseret i at bytte med:

  • Velholdt, nyere motorbåd
  • Max. byttepris kr. 1.000.000
  • Sommerhus i Danmark
  • Flexbolig i Danmark