≡ Menu

Slotslejlighed, nær Paris

CHÂTEAU D’ARC-EN-BARROIS - 16 PLACE MOREAU - FRANKRIG

Nu udbydes lækker lejlighed til salg på Château d´Arc-en-Barrois. Slottet ligger midt i en idyllisk fransk landsby, tæt på Champagneruten, men stadig kun et par timers kørsel fra Paris eller Basel.
Den romantiske lejlighed på 1. sal er 85 m2 og er faktisk 2 lejligheder (rum 114 og rum 116 på plantegning), der er lagt sammen. Består af dejlig stue med franske døre der åbner mod parken. Godt soveværelse med parkudsigt. 2 badeværelser og et the-køkken.
Lejligheden sælges som anpart. Som medindehaver af slottet, og ejer af en lejlighed, har man adgang til bl.a. riddersale, gildesal i den store smukt renoverede kælder med hvælvinger fra 1600-tallet, bar/lounge, tv-rum, bibliotek, læserum, billardrum med bar, samt udendørsarealer.
Slottet har også stort fælleskøkken med køle- og opvaskerum. Champagnegrotte og vinkælder, hvor hver ejer har egen hylde til sine flasker.

Slottet er i særdeles god stand. Tag og samtlige installationer er nyt/nyere. Bygningen er i 2012-2013 gennemgået, opdateret og godkendt. Slottet har en fastansat husbestyrerinde.

Fællesudgifter beløber sig til ca. € 240 pr. måned pr. lejlighed – det dækker ejendomsskat, forsikring, antenne, netværk, TV, vicevært, rengøring, elektricitet, vand, vedligeholdelse og administration.

Landsbyen ARC-EN-BARROIS har alt hvad hjertet begærer: Posthus, 2 bagere, lokalt supermarked “Petit Casino”, cafe, 2 restauranter, den ene med en Michelin anbefaling, kunstgalleri, autoværksted, frisør, campingplads og et utal af sportsfaciliteter. Bl.a. golf (golfbanen støder op til slottetes grund), ridning, tennis, hesteridning.  Indgangen til slottet ligger lige ved byen torv.

Slottet ligger 2,5 times kørsel fra Paris og omtrent samme afstand fra Basel. Med bil er afstanden fra København ca. 1.200 km.

Læs mere om Chateau d’Arc-en-Barrois HER

Areal85 m2 + andel af alle fællesarealer
Fællesudgifter€ 240 pr. måned
Afstand til Københavnca. 1.200 km
Afstand til Parisca. 2 timer

Sagsnummer: K12050

Info & salg: salg@panorama.dk
+45 96 321 321

Sælger er interesseret i at bytte med:

  • Lejlighed, København
  • Sommerhus
  • Investeringsejendom
  • Erhvervsejendom
  • Boligudlejningsejendom
  • Feriebolig, Italien
  • Feriebolig, Spanien
  • Lejlighed, Californien
  • Lejlighed, New York