≡ Menu

Riviera Hill Club – Spanien

RIVIERA HILL CLUB - COSTA DEL SOL, SPANIEN

Riviera Hill Club er et eksklusivt og roligt ferieboligområde på Costa del Sol i Spanien – kun 20 minutter fra Malagas internationale lufthavn, og nær motorvejsafkørslen til Marbella, Puerto Banus, Fuengirola og Mijas.

Dette hus er et af de bedst beliggende i Riviera Hill Club resortet, hvor der er i alt 36 luksuriøse rækkehuse i forskellige størrelser. Huset består af hele 3 etager på hver ca. 60 m2. Huset har 4 gode værelser, hvoraf det ene er et stort master-bedroom med direkte adgang til omklædningsrum og en-suite badeværelse. Et af værelserne er indrettet til kontor. Der er i alt 4 badeværelser/toilet. Stor åben stue/spisestue med pejs med direkte udgang til dejlig terrasse med udsigt til Middelhavets kyst, og fuldt udstyret kvalitetskøkken med Siemens hvidevarer. Den øverste etage er en stor 60 m2 tagterrasse med imponerende udsigt til bjergene og Middelhavets kyst og Nordafrika.

Husene i Riviera Hill Club er opført i typisk andalusisk arkitektonisk stil og i ”high quality standard”, som er den højeste byggestandard i Spanien. Der er aircondition (kold og varm luft), gulvvarme i badeværelser, termoruder og marmorgulve, satellit TV, Internet m.m.

Der vil være mulighed for at tilkøbe møbler og inventar.

Riviera Hill Club har smukke og tropiskanlagte haver med kæmpe stor swimmingpool samt en mindre pool til børnene. I ”hjertet” af resortet er der et idyllisk fælleshus, ”Club House”, som kan benyttes af ejerne – fuldt udstyret fitness center, brusere, toiletter og en grillplads. Der er også restaurant og bar i ”Club House”.

Hele området er indhegnet, sikkert og trygt med videoovervågning  – bl.a. er der privat, interne vejforbindelser gennem 2 automatiske sikkerhedsporte. I tilknytning til komplekset er der et ”estate-kontor”, der tager sig af forvaltning, vedligeholdelse og evt. udlejning.

Fra Riviera Club Hill er der få minutters kørsel til sportsfaciliteter, f.eks. golf, tennis, vandsport og ridning. For de yngste familiemedlemmer er der vandland og zoologisk have i nærheden, og så er der kun 5 minutters kørsel til Middelhavets kyst med badestrand, restauranter og masser af forretninger. Inden for 2 timers kørsel ad motorvejen langs Middelhavet er der mulighed for skisport
i Sierra Nevada’s skisportssted i Granada.

Costa del Sol har over 300 solskinsdage om året!

ArealCa. 180 m2 + ca. 80 m2 terrasser
Plan3
Afstand til lufthavn20 min - Malaga
Afstand til Malaga by15 min.
Afstand til strand5 min.
Forsikringca. kr. 3.300 årligt
Fællesudgifterca. kr. 21.000 årligt
Ejendomsskatca. kr. 5.600 årligt

Sagsnummer: K11651

Info & salg: salg@panorama.dk
+45 96 321 321

Sælger er interesseret i at bytte med:

  • Sommerhus i Danmark
  • Feriebolig udland
  • Ejerlejlighed i Danmark
  • Grund
  • Biler
  • Båd
  • Andet
  • Prisniveau efter nærmere aftale