≡ Menu

Projektejendom nær Sønderborg

STADIONVEJ 2 – 6440 AUGUSTENBORG

Velholdt erhvervsejendom på bedste beliggenhed i Augustenborg midtby. Ejendommen har tidligere været udlejet til Netto, som i 2013 flyttede til større lokaler i udkanten af byen. Ejendommen, der er opført i røde og gule mursten samt rødt tegltag, har ifølge BBR et bebygget areal på 811 m2, bestående af butikslokale, lagerområde, varemodtagelse, kontor, kantine, teknikrum og toilet. Grunden er på 2.093 m2, hvor af en stor del er udlagt som parkeringsplads foran ejendommen.

Ejendommen, der står klar til genudlejning, rummer mange muligheder for den rette. Den vil f.eks. med fordel kunne opdeles i flere mindre erhvervslejemål, hvorved området omkring ejendommen vil fremstå som et ”mini center” i tilknytning til Brugsen, der ligger direkte overfor ejendommen.
En anden mulighed kunne være at etablere boliger i de eksisterende lokaler. Se skitseforslag til 10 boliger under billeder. Den nuværende Lokalplan for området tillader boliger på matriklen med en bebyggelsesprocent på 35. På grund af den centrale beliggenhed vil det være oplagt at indrette lokalerne til ældrevenlige boliger, hvilket der er stor efterspørgsel på i byen. Ejendommen ligger nær Augustenborg skole, Augustenborghallerne og byens stadion.

Augustenborg er en hyggelig havneby på Als med ca. 3.300 indbyggere i Sønderborg Kommune, direkte ved Augustenborg Fjord, kun 8 km fra Sønderborg centrum. Der er gode indkøbs- og fritidsmulighed i byen for børn, voksne og seniorer. Augustenborg skole har 440 elever fordelt fra 0 til 10 klasse. Til skolen er der tilknyttet en SFO for elever i 0.-2. årg. og en fritidsklub for elever i 3.-6. årgang.
Augustenborghallerne er en selvejende institution, beliggende i nærheden af Augustenborg skole, og butikstorvet. Der er 2 idrætshaller, kultursal, motionscenter, skydebaner, cafeteria og møde- og kursuslokaler.

Af seværdigheder i byen kan bl.a. nævnes Augustenborg Slot, Augustenborg Slotskirke, Augustenborg Fredskov og ikke mindst Augustenborg Lystbådehavn.

Den 1. maj 2016 oprettede NaturErhvervstyrelsen en ny afdeling på Augustenborg Slot med cirka 80 medarbejdere. Dermed er flytningen af i alt ca. 400 arbejdspladser fra styrelsens afdeling i København til Augustenborg Slot påbegyndt, hvilket på alle måder er positivt for byen, såvel erhvervsmæssigt som boligmæssigt.

Bebyggetareal811 m2
Grundareal2.093 m2
Opført2003

Sagsnummer: K12154

Info & salg: salg@panorama.dk
+45 96 321 321

Sælger er interesseret i at bytte med:

  • Sommerhus i Danmark
  • Feriebolig i udlandet
  • Byggegrunde til boliger i større danske byer
  • Udlejningsejendom
  • Båd, bil(er) eller autocamper
  • Andet
  • Prisniveau efter nærmere aftale