≡ Menu

Grund/projekt i Vence, Frankrig

360 CHEMIN DU BAOU DES NOIRS - 06140 VENCE - FRANKRIG

Velbeliggende grund med en utrolig udsigt på blind vej med store villaer og enkelte ubebyggede grunde. Den store udsigtsgrund er på ca. 4.500 m2. Der er allerede anlagt tennisbane, saltvandspool og et poolhus på ca. 50 m2 bestående af 2 opholdsrum, bad og toilet. Bygningen kan anvendes efter renovering, men der er ikke etableret eget kloaksystem, vand-, og elforsyning efter udstykning fra nabogrund, hvorfor dette skal foretages, ligesom der i poolhuset evt. skal etableres køkken.

Ejer har opbygget ny mur og opsat hegn mod vejen.

Grunden ligger på sydvendt skråning i 360 meter højde over havet, og med udsigt over Nice, Antibes og bugten. Den er tilplantet med gamle træer og buske, som have, i flere niveauer samt en lille olivenlund.

Der er tidligere opnået byggetilladelse til bygning af liebhavervilla i 2 etager. Tilladelsen var givet til bebyggelse i niveau med pergola og op mod vejen samt et garageanlæg. Der skal dog indhentes ny byggetilladelse til kommende projekt på grunden.

Vence, der ligger ca. 20 min. kørsel fra Nice, er en middelalderby med en helt speciel atmosfære og charme. Smalle gader med små, indbydende specialbutikker, restauranter og hyggelige fortovscafeer.

Grundareal4.550 m2
Poolhus50 m2
Nærmeste lufthavnNice (20 min.)

Sagsnummer: K12005

Info & salg: salg@panorama.dk
+45 96 321 321

Sælger er interesseret i at bytte med:

  • Boligudlejningsejendom
  • Boligprojekt til udvikling
  • Ejerlejligheder
  • Andet
  • Prisniveau efter nærmere aftale