≡ Menu

Grund/projekt i Vence, Frankrig

360 CHEMIN DU BAOU DES NOIRS - 06140 VENCE - FRANKRIG

Velbeliggende grund med en utrolig udsigt på blind vej med store villaer og enkelte udbebyggede grunde. Grunden er på ca. 4.500 m2 stor udsigtgrund. Der er allerede anlagt tennisbane, saltvandspool og et poolhus på ca. 50 m2 bestående af 2 opholdsrum, bad og toilet. Bygningen kan anvendes efter renovering, men der er ikke etableret eget kloaksystem, vand-, og elforsyning efter udstykning fra nabogrund, hvorfor dette skal foretages, ligesom der i poolhuset skal etableres køkken.

Der er etableret egen indkørsel til grunden i forbindelse med sikring af vejen (foretaget af kommunen i 2011), samtidig med at ejer har opbygget ny mur og opsat hegn mod vejen.

Grunden ligger på sydvendt skråning i 360 meter højde over havet, og med udsigt over Nice, Antibes og bugten. Den er tilplantet med gamle træer og buske som have i flere niveauer og en lille olivenlund.

Der er tidligere søgt og fået byggetilladelse til bygning af villa i 2 etager på 440 m2 + kælder. Tilladelsen, der skal gensøges, var givet til bebyggelser i niveau med pergola og op mod vejen. Hertil kommer garageanlæg. Byggetilladelse skal indhentes til nyt projekt.

Vence, der ligger ca. 20 min. kørsel fra Nice, er en middelalderby med en helt speciel atmosfære og charme. Smalle gader med små, indbydende specialbutikker, restauranter og hyggelige fortovscafeer.

Grundareal4.550 m2
Poolhus50 m2
Nærmeste lufthavnNice (20 min.)

Pris: kr. 1.100.000 €

Sagsnummer: K12005

Info & salg: salg@panorama.dk
+45 96 321 321

Sælger er interesseret i at bytte med:

  • Boligudlejningsejendom
  • Boligprojekt til udvikling
  • Ejerlejligheder
  • Andet
  • Prisniveau efter nærmere aftale