≡ Menu

Penthouselejlighed i Spanien

TORROX COSTA - MALAGA

Ca. 70 m2 penthouselejlighed med bl.a. 2 soveværelser med altan og 2 badeværelser og en ca. 52 m2 privat tagterrasse med udsigt til middelhavet og bjerge.
Der er underjordisk parkeringsplads med elevator direkte op til lejligheden.
Ejendommen, der er opført i 2009, har to swimmingpools, legeplads, tennisbane og barbecue-plads.
Fællesudgiften udgør kr. 60 € pr. måned, hvilket inkluderer gartner, udvendig rengøring, livredder, vedligeholdelse af bygning, administration etc. Lejligheden har aldrig været lejet ud, men vil kunne indbringe en god lejeindtægt.

Torrox Costa ligger ved kysten og Middelhavet, cirka 50 km øst for Malaga. Det er en mindre by med mange lokale, lidt butikker, restauranter, cafeer og flere større supermarkeder. Byen har en dejlig promenade. Hver uge afholdes der marked i byen, med mulighed for at købe lokale krydderier, lerkrukker, tøj m.m.

Den gamle by Torrox ligger kun få kilometer fra kysten. Det er en meget smuk og gammel by, cirka 2000 år gammel. Byen har bevaret sit oprindelige særpræg. Byen er kendetegnet af sin gamle bydel, der med sine smalle og stejle gader, er et besøg værd.

Området er et godt udgangspunkt til andre spændende steder i Malaga, bl.a. Nerja som er kendt for dens drypstenshule. Der er ca. 15 min. kørsel til golfbane og en times kørsel til skisportsstedet, Sierra Nevada.

Torrox Costa er kendt for rigtig gode kitesurfing forhold.

Areal70 m2
Tagterrasse52 m2
Soveværelser2
Badeværelser2
Opført2009
Fællesudgifter60 € pr. måned
Afstand til strand200 m
Afstand til lufthavn50 km (Malaga)

Pris: kr. 189.000 €

Sagsnummer: K12195

Info & salg: salg@panorama.dk
+45 96 321 321

Sælger er interesseret i at bytte med:

  • Lejlighed i København
  • Hus i KBH/Nordsjælland
  • Sommerhus
  • Motorbåd
  • Andet