≡ Menu

Penthouselejlighed i La Zenia, Costa Blanca

AV DE LA PLAYA 5 B, 6 TV. - LA ZENIA – ALICANTE - SPANIEN

Penthouselejlighed tæt ved La Zenia Beach, som af mange betegnes som den bedste strand i området. Lejligheden er beliggende på 6. og 7. sal. Fra tagterrassen kan man se fra Torrevieja til Cabo Roig, og over byen La Zenia.

Lejligheden, på 230 m2 inkl. tagterrasse, indeholder i nederste plan: stor entre med adgang til stort soveværelse med en-suite-badeværelse. Indgang til fuldt monteret køkken med vaskesøjle, køle/fryseskab, opvaskemaskine, kogezone med keramiskplade samt selvrensende ovn. Stort værelse, badeværelse, kontor samt stor stue. I forbindelse med stue, kontor og soveværelse er der en stor “altangang” som er helt lukket.

Øverste plan er indrettet med meget stor stue/værelse, hvor der er mulighed for at indrette soveplads. Der er stort badeværelse. Endvidere er der udekøkken, fuldt monteret med keramisk kogezone selvrensende ovn, amerikanerkøleskab og dobbelt opvasker. Glasskydedørene giver mulighed for at åbne helt op til udekøkkenet.

Bygningen har en ejerforening med kun 12 lejligheder. Til ejendommen hører nyetableret lukket swimmingpoolområde.

La Zenia er en populær kystby, på Costa Blanca, mellem lufthavnene i Murcia og Alicante. Byen har en smuk badestrand med blåt flag. I La Zenia er der et bredt udvalg af gode restauranter, hyggelige butikker og så ligger Europas største indkøbscenter, Zenia Park, kun 10 minutters gang fra lejligheden. Der er 3 rigtig gode golfbaner i umiddelbar nærhed, Villamartin, Campoamor og Las Ramblas. Den noget større by, Torrevieja, ligger kun 10 min. kørsel fra La Zenia.

Areal 1. plan115 m2
Areal 2. plan115 m2

Sagsnummer: K11883

Info & salg: salg@panorama.dk
+45 96 321 321

Sælger er interesseret i at bytte med:

  • Velholdt, nyere motorbåd
  • Max. byttepris kr. 1.000.000
  • Sommerhus i Danmark
  • Flexbolig i Danmark