≡ Menu

Penthouse ved Borgen i Alanya, Tyrkiet

BEKARLAR 8 - ALANYA - TYRKIET

Penthouselejlighed med eksklusiv og central beliggenhed ved Borgen i Alanya med fantastisk udsigt over hele kysten og Kleopatra stranden, den vestlige del af Alanya by, bjergene og et meget unikt kig til Borgen. Der er bare 5 min. gang til byen og stranden. Lejligheden er beliggende i en ejendom med 6 lejligheder – 3 små forneden og 3 store foroven.

Lejligheden, på 140 m2, er totalrenoveret og opdelt i to niveauer. De to soveværelser, med dobbeltsenge, er placeret i stueetagen med udgang til separate altaner, begge med fantastisk udsigt over den lange smukke kystlinje ved Kleopatra-stranden og det azurblå Middelhav. Den øverste etage er stort køkkenalrum, med alt i hårde hvidevarer, og en hyggelig opholdsstue med direkte udgang til tagterrasse. Desuden en hyggelig sydøstvendt altan i forbindelse med køkkenet – et perfekt sted at nyde morgensolen. Det store badeværelse, med badekar og bruser, er i placeret i stueetagen.

Der er både klimaanlæg og gulvvarme i lejligheden. Desuden dørtelefon og gratis parkering. Lejligheden sælges fuldt møbleret.

Der er fri adgang til nabohotellets pool, Bella Vista, mod køb af drikkevarer.

Lejligheden indbringer ca. kr. 75.000 om året i lejeindtægt og er i kraftig stigning, da en fast “kundekreds” er ved at blive opbygget.

Areal140 m2
Opført1995
Soveværelser2
Altaner2
Afstand til Kleopatra stranden300 m
Lejeindtægtca. kr. 75.000 årligt

Sagsnummer: K12078

Info & salg: salg@panorama.dk
+45 96 321 321

Sælger er interesseret i at bytte med:

  • Sommerhus
  • Lejlighed
  • Andet
  • Prisniveau efter nærmere aftale