≡ Menu

Panorama havudsigt i Spanien

LA CASITA DENIA - COSTA BLANCA - SPANIEN

Mellem de to spanske storbyer Alicante og Valencia, ca. en times kørsel fra Alicante lufthavn, ligger den charmerende kystby Denia. En hyggelig gammel spansk havneby med ca. 28.000 indbyggere. Fra Denia kan man på få timer sejle direkte til Ibiza og Mallorca.

Villaen, “La Casita” ligger ca. 10 minutters kørsel fra centrum – helt ugeneret i bagerste række på bjergskråning med 180 graders udsigt over Middelhavet, byen og bjergene. Med fem store terrasser er der rig mulighed for at nyde solen og den fredfyldte beliggenhed – og ikke mindst at være “sig selv”..

Villaen er på 317 m2, inkl. overdækkede terrasser, og består af to separate lejligheder. Derfor særdeles velegnet til to familier eller en stor familie.

Øverste lejlighed består af entre/spisestue, køkken i sammenhæng med hyggelig stue med pejs og TV. Børneværelse med 2 sovepladser (køjeseng), soveværelse med dobbeltseng, badeværelse og toilet.
Der er mulighed for opredning til yderligere to personer. Desuden udgang til to store terrasser med spiseplads og panorama udsigt over byen og Middelhavet.

Nederste lejlighed består af køkken/alrum i et med stue, hvor der er mulighed for opredning til 2 personer. Soveværelse med dobbeltseng og stort badeværelse med badekar.

Begge lejligheder har service, køl/fryseskab, komfur med ovn, air condition og separate indgange. Der er opvaskemaskine i den øverste lejlighed.

Til villaen hører en swimmingpool på 8 x 4 meter med lavt og dybt vand, der vedligeholdes af professionelt firma. I forbindelse med poolen er der stor overdækket terrasse på ca. 35 m2 med udekøkken, spisebord og sofaarrangement.

Der er separat vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler. Desuden carport med automatisk portåbner. Til villaen er tilknyttet engelsktalende altmuligmand.

Villaen kan erhverves i et spansk selskab.

Klik på linket for at se video fra La Casita: La Casita Denia

Areal317 m2 inkl. overdækkede terrasser
Pool JA
UdekøkkenJA
Afstand til by10 min
Afstand til strand10 min

Sagsnummer: 11639

Info & salg: salg@panorama.dk
+45 96 321 321