≡ Menu

Oasis Sky Club, Alanya

OASIS SKY CLUB – BEKTAS - ALANYA - TYRKIET

Dette eksklusive resort består af 15 unikke, luksuriøse villaer med hver deres have og pool. Husene ligger på plateauer, der sikrer fuldstændig ekstraordinær panoramaudsigt over Middelhavet. Herudover et hyggeligt fællesareal med fællespool, fitness-rum med panoramaudsigt ud over havet. Terrasse udstyret med stole og borde til fri benyttelse, sauna, indendørsmassagerum samt Alanyas flotteste squashbane. Komplekset vedligeholdes af 2 viceværtfamilier, der bor i en kompleksets lejligheder. Der er tilknyttet 24-timers security.

Den arkitekttegnede luksusvilla, på ca. 362 m2, er indrettet med 3 rummelige værelser, hvor 2 af dem vender mod havet. Dagligstue med pejs og god plads og direkte udgang til terrasse og pool. Endnu en dagligstue på 1. sal, som let kan ombygges til et eller to værelser efter behov.

Underetagen er indrettet som kæmpe funktionelt køkkenalrum med panoramaudsigt til Middelhavet, haven og poolen, der snor sig om villaens hjørne. Køkkenet er udstyret med Siemens hårde hvidevarer, travertinmarmor bordplade, Siemens kogeplade og flotte hvide skabe. Ydermere indeholder underetagen et bryggers med masser af skabsplads og vaskemaskine. Køkkenet forenes med den lækre terrasse og det frodige pool område. 5 flotte badeværelser. Sydvendte balkoner – en fra dagligstuen i stueetagen og en fra dagligstuen på 1. sal. Der er altså mulighed for at nyde den smukke udsigt fra alle villaens etager.

Alle gulve i huset er belagt med travertinmarmor. Endvidere er der i dette hus, anlagt gulvvarme i alle opholdsrum i nederste etage. Der er Wi-Fi i huset.

Bektas, lidt uden for Alanya, ligger på bjergsiden med en helt utrolig udsigt til Alanya by, det azurblå Middelhav og den historiske borg. Et fuldstændig fantastisk naturskønt område, der ligger i rolige omgivelser med blot 10 min. kørsel til Alanya centrum.

Boligarealca. 362 m2
Grundareal1.200 m2
Værelser4+2
Badeværelser5
Opført2013
Afstand til havet3.500 m

Sagsnummer: K12025

Info & salg: salg@panorama.dk
+45 96 321 321

Sælger er interesseret i at bytte med:

  • Udlejningsejendom
  • Boligudlejningsejendom
  • Boligudlejningsejendom, Tyskland
  • Boligudlejningsejendom, Belgien
  • Andet
  • Prisniveau efter nærmere aftale