≡ Menu

Nyt eksklusivt sommerhus i Gl. Skagen

ENGKLITVEJ 30 – 9990 GL. SKAGEN

Nyopført kvalitetssommerhus beliggende på Engklitvej, der er en forlængelse af den eksklusive Rævehulevej, der går direkte ned til Vesterhavet. Huset ligger i det fascinerende Gl. Skagen, hvor du kan nyde en frokost på terrassen hos Ruths Hotel, eller se solnedgang ved den kendte Solnedgangskiosk.

Huset, der er tegnet af den anerkendte Skagen-arkitekt Alfred Hansen, der bl.a. har stået for renoveringen af Ruths Hotel og flere markante ejendomme i området, består af forstue/entre, stor spisestue i åben forbindelse med køkkenet og hyggelig pejsestue med direkte udgang til træterrasse. Der er 2 gode soveværelser ligeledes med direkte udgang til terrasse. Derforuden et godt badeværelse.

Huset, der er opført i den helt rigtige stil og i kvalitetsmaterialer, er beliggende på en 17.752 m2 stor naturgrund i en lysning nær fredede klitarealer. Grunden er bevokset med store træer og buske.

Her får du den perfekte kombination af det som Gl. Skagen rummer – beliggenheden i naturen, men tæt på alle faciliteter.

Areal97 m2
Grundareal17.752 m2
Opført2018

Pris: kr. 6.500.000

Sagsnummer: K12203

Info & salg: salg@panorama.dk
+45 96 321 321

Sælger er interesseret i at bytte med:

  • Mindre sommerhus
  • Udlejningsejendom
  • Andet