≡ Menu

Nyrenoveret villa i Ikast

LEONORA CHRISTINAS VEJ 36 – 7430 IKAST

Velbeliggende nyrenoveret og indflytningsklar villa i det populære Sydbyen i Ikast.

Området byder på et veludbygget stisystem, der fører til centrum, skole og fritidsaktiviteter. Der er flere daginstitutioner og indkøbsmuligheder i nærheden. Sydbyen er et attraktivt område. Der kommer stadig ny butikker til og området har et særdeles rigt foreningsliv. Samtidig er der hurtig adgang til motorvejen og bare 5 min. cykeltur til centrum.

Det familievenlige etplanshus består af entre/fordelingsgang med adgang til godt badeværelse, soveværelse og stort køkken-alrum. Fra køkkenet er der udgang til pænt bryggers. Stor dagligstue og 2 børneværelser/kontor.

Huset har i 2018 gennemgået en omfattende renovering både ud- og indvendig.
Udvendig: Alt udvendigt træværk er malet. Tag afrenset og malet. Tagrender er eftergået. Nyopført carport med redskabshus. Ny træterrasse fra køkken-alrum.

Indvendigt: Køkken renoveret med nye hårde hvidevarer. Alle indvendige døre/karme er udskiftet (Hvide fyldningsdøre). Alle lofter er udskiftet til glatte gipslofter. Nyt inventar i badeværelse. Nye skabe på alle værelser. Nyt trægulv i alle værelser (Eg hvid matlak). Nye gerikter/fodlister.

Areal139 m2
Vægtet areal147 m2
Grundareal788 m2
Rum/værelser5/4
Opført1947
Ombygget1998
Totalrenoveret2018

Sagsnummer: K12204

Info & salg: salg@panorama.dk
+45 96 321 321