≡ Menu

Ny lejlighed med udsigt til Limfjorden

JULIUS POSSELTS VEJ 3A, 13.1 – 9400 NØRRESUNDBY

Eftertragtet 2-vær. indflytningsklar lejlighed med en fantastisk placering tæt på Limfjorden. Lejligheden har spektakulær udsigt til både fjorden og Aalborg.

Lejligheden ligger i Horisonten, en ejendom der virkelig imponerer med sin moderne arkitektur. Lejlighedens store altan er let afskærmet for vinden. Udover egen altan findes der også en stor fælles tagterrasse på 3. sal. Desuden er det muligt at låne en fælles gæstelejlighed, ved overnattende gæster udefra. Det er tilladt at holde husdyr i ejendommen.

Lejligheden består af stor stue i åben forbindelse med køkkenet. Der er direkte udgang til altanen. Badeværelset fremtræder i lige så fin stand som resten af boligen; det er rummeligt med en separat bruseniche, og dertil indeholder boligen et soveværelse, der ligeledes har udgang til altanen.

Fra ejendommen er der kort afstand til vandet, kun 6 minutters gang til Lindholm Station med linjer til Aalborg C., Aalborg Lufthavn og nordpå til Skagen og kort afstand til indkøb. Kulturbroen med gang- og cykelsti til Aalborg er kun 5 minutter væk fra ejendommen

Vi har erfaret, at flere ejere i bygningen har fået dispensation i forhold til bopælspligt, så man vil kunne søge tilladelse til at benytte den som ”sommerhus eller hotellejlighed”.

Der er mulighed for at tilkøbe p-plads(er) til lejligheden.

Vi har i alt seks lejligheder til salg i Horisonten. Alle med stort udlejningspotentiale. Der bliver ofte efterspurgt lejligheder til udlejning i komplekset.

Billederne er taget i en tilsvarende prøvelejlighed og er vejledende.

Boligareal83 m2
Stue/værelser1/1
Etage13
Opført2020
FællesterrasseJa
GæstelejlighedJa
Privat p-pladsJa, kan tilkøbes

Pris: kr. 2.395.000

Sagsnummer: K12279

Info & salg: salg@panorama.dk
+45 96 321 321