≡ Menu

Lystejendom nær Aalborg

BRØDLØSVEJ 78 – 9440 AABYBRO

Idyllisk lystejendom med god plads til heste eller anden hobby.

Stuehuset, på 267 m2, har en rummelig entré med indgang til lyst badeværelse. Stort køkkenalrum med en karnap, som giver et fantastisk lysindfald og udsigt i rummet.

Køkkenet er i åben forbindelse med husets stue, som ligeledes er lys og rummelig. Her er der direkte adgang, ligesom i køkkenalrummet, til den store nyanlagte terrasse.

Stueetagen rummer desuden et godt bryggers, værksted/baggang og et stort værelse, som efter behov kan inddeles i to.

Også førstesalen har et fantastisk lysindfald. Her findes en stor repos/ekstra stue, tre gode soveværelser og et badeværelse. Fra reposen er der udgang til en dejlig balkon, hvor man kan nyde haven og de omkringliggende marker.

Stuehuset og den nemme have er omkranset af 24.400 m2 grund, som primært er udlagt til vedligeholdelsesfri hestefolde. I den velholdte udbygning fra 1990 er der indrettet flere hestebokse med loft til kip, vaskeplads og en god løsdrift med direkte adgang til hestefoldene. I forbindelse med stalden findes en større maskinhal.

Huset opvarmes billigt med luft til vand-varmepumpe fra 2020.

En indflytningsklar lystejendom med en yderst privat beliggenhed. Her er desuden ganske kort gåafstand til Ryå, hvor man kan fiske, ro i kajak eller vandre direkte ud til Limfjorden.

Hvor præsentationsvideo af ejendommen klik HER

Areal stuehus267 m2
Grund24.400 m2
Aabybro5 min.
Aalborg lufthavn15 min.
Aalborg centrum25 min.

Sagsnummer: K12241

Info & salg: salg@panorama.dk
+45 96 321 321