≡ Menu

Lystejendom med stor jagtskov

ÆRTEBJERGVEJ 36, GULDBÆK - 9530 STØVRING

Helt ubeskrivelig liebhaverejendom:
Beliggende i det naturskønne Guldbæk, kun 15 min. kørsel fra både Aalborg C og Nibe, med løvskov og juletræsbeplantning rundt om ejendommen. Fantastisk udsigt over dal og skov, med alle naturens dyr lige udenfor døren. Hele ejendommen er indhegnet af vildthegn. Endvidere stort skovareal/fredsskov beliggende lige rundt om ejendommen – ideelt til jagt.

Der bydes velkommen ved den store fjernbetjente smedejernslåge, med video porttelefon, hvorfra der køres af en smuk snoet vej, til den fuldstændig ugenerede ejendom.

Den meget store luksusvilla tager imod med den store hall med åben pejs. Herfra adgang til stort værelse og lys fjernsynsstue med utroligt smukt lysindfald og åben pejs. Fra hall er der også adgang til den store spise- og opholdsstue med loft til kip, ligeledes med åben pejs og panoramavinduer til skoven. Overalt egetræsparket lagt i smukt sildebensmønster.
Fra stuen er der mellemgang og adgang til gæstetoilet med Boform inventar og til stort køkken/alrum ligeledes med åben pejs. Køkkenet har al den luksus, der kan fås. Ligesom resten af huset er al inventar fra Boform og der er alt i hårde hvidevarer fra Gagganau. Stort amerikansk køleskab fra GE, samt Miele indbygget kaffemaskine med automatisk vandtilførelse. I køkkenet forefindes også fladskærmscomputer indbygget i væggen.

Alle rum har udgang til haven, hvilket ikke bare giver et utal af muligheder for at nyde naturen, men også giver fantastisk lysindfald. Fra køkkenet er der baggang med nedgang til kælder via smuk trappe med massive egetræstrin. Kælderen har et opbevaringsrum og stort vaskerum/bryggers. Men vigtigst af alt; Irsk inspireret pub med stor bar, dart, poolbord og ikke mindst en smuk og nyistandsat vinkælder med den helt rigtige temperatur.

Tilbage i stueetagen og den højloftede fjernsynsstue med store vinduer mod haven og søen, er der adgang til ejendommens yderligere værelser. Fordelingsgang med to store, lyse børneværelser og nyt og lækkert specielt designet Boform badeværelse (2008). Videre til stort kontor/værelse lige ved det store master soveværelse. Kontoret/værelset har stor skabsvæg – selvfølgelig fra Boform. Det store master soveværelse har eget luksus badeværelse med hjørnespa, brus og smukt bordarrangement med marmor bordplade.

Den omkringliggende parklignende have er anlagt med smukke bede, store træer og guldfiskesø. Der foreligger tegninger, så denne sø kan omlægges til badesø. Fra den store Trip Trap træterrasse, er der udsigt over haven og skoven. Skulle duggen falde på eller skal ude-sæsonen forlænges, kan drinks eller kaffen indtages i den pragtfulde og særdeles veludførte the pavillon.
Endvidere stor tredobbelt garage med fjernbetjente el-porte og rum til renoveringsstativer mv.
Hundegård med eget rum kan reetableres.

Stor bygning og moderniseret bolig (2008). Velegnet til gæstehus, erhverv, barnepige eller teenage afdeling – med vinkelstue, køkken og badeværelse. På første sal er der etableret udsigtsstue/kontor. I tilknytning til boligen er der stort motionsrum.

Ejendommen har egen tennisbane.

Al elektronik er i 2008 opdateret fra A-Z. Blandt andet IHC, Beolink, videoporttelefon, kameraovervågning, elektroniske sikkerheds-pullerter ved porten, fibernet, trådløst netværk og nye spots i hele huset.

Virkelig en ejendom for den kræsne liebhaver, der stiller store krav til kvalitet, funktionalitet og til at kunne bevæge sig fuldstændig frit og ugenert rundt i naturen.

En ejendom hvor ord ikke er nok – den skal simpelthen opleves!

Grund/skov:
Området er meget kuperet, med åbent lyngklædt hedeareal, omgivet af varieret bevoksning.
Beplantningen består af eg, af forskellige årgange, bøg og normannsgran, som har “aftjent værnepligten”, som pyntegrønt, og nu giver god dækning og føde til råvildtet.
En kombination af høje graner og lærk, kombineret med blandet løvbevoksning og åbne arealer giver en god og vildt-rig biotop.
På området er der en mindre mose sø og omkring bygningerne er der åbne græsarealer.
Der vil være mulighed for hestehold på de græsarealer, der i dag henligger som park, samt det åbne markområde nord for selve ejendommen.

Jagtskov:
Der er mulighed for tilkøb af yderligere 47 ha velbeplantet stor jagtskov – med egen jagthytte.
Skoven er særdeles afvekslende og beliggende i meget kuperet terræn, hvilket giver et fantastisk pürsch terræn.
En stor del af området er vindfældet i 2005 og genplantet med eg og bøg. Den øvrige beplantning fordeler sig på høje graner, lærk og bøg, samt yngre løvtræsbeplantninger og enkelte nobilis. En del af området er fredet egekrat med træer af forskellige årgange.
Skoven har en stor bestand af råvildt og er kendt som en god sneppeskov.

Bolig462 m2
Kælder110 m2
Garage86 m2
Gæstehus/motionsrum137m2
The pavillon20 m2
Stuer2
Værelser5
Opført1975/96/08
Grund/skov142.109 m2
Jagtskov (tilkøb)47 ha

Info & salg: salg@panorama.dk
+45 96 321 321