≡ Menu

Luksusvilla med havudsigt, Alanya

AYDOGAN SOKAK 13B – TEPE - ALANYA

Alanyas nok lækreste hus med en beliggenhed som må betegnes som en klar 5*. Et særdeles velbygget hus selv efter danske byggestandarter. Huset er bygget i 2013 af et norsk entreprenørfirma, som sætter kvalitet over alt andet.  Der er kun brugt førsteklasses materialer hele vejen igennem. Huset står næsten som nyt og bærer ingen præg af slitage. Det blev i efteråret 2015 nyindrettet indvendigt af det danske indretningsfirma Swanfield Living.
Huset indeholder entré med hvidt glaseret flisebelagt gulv. Fra entré går man direkte ind i stuen, der fremtræder meget lys og lækker, lofter med integreret LED lys. I stueetagen er der gæstetoilet samt stort soveværelse med eget badeværelse. Overalt er der udsigt over havet og borgen fra de store sydvestvendte panoramavinduer, som er tonede og varme isolerende. Der er elektrisk gulvvarme og A/C i huset.

Der er blevet fokuseret meget på lys og lysindfald. I stuen samt de fleste af værelserne i huset er der vinduer er fra gulv til loft. I både stuen, køkkenet samt værelserne kan de store vinduer skubbes til side så der er direkte udgang til terrasser og poolområde.

Fra stuen er der udgang til ca. 30 m2 udendørs ”cabana” med stor speciallavet sofagruppe, elektrisk skydetag og tv. På første sal er der 2 store værelser, stort badeværelse samt stort masterbedroom med eget badeværelse med jacuzzi. I underetagen, som er et kapitel for sig, er der bordtennis, lille fitness, billard, biograf, spa-afdeling med sauna, Hamam, massagerum, bruserum og toilet samt vaskehus. I kælderetagen er der stor gang med masser af skabe, teknikrum samt kæmpe garage med automatisk portåbner og plads til 4 biler. Stor have med oliventræer, palmer, mange krukker med blomster, solterrasse, tennis/badmintonbane og fantastisk udsigt. Der er endvidere elevator i huset. Der er trådløst internet i huset. TV-system, fastnettelefon til alarmsystem samt kameraovervågning.
Der er tilknyttet vicevært til ejendommen.
Villaen sælges fuld møbleret.

Areal500 m2
Værelser5+2
Soveværelser5
Badeværelser5
Opført2013
Afstand til indkøb500 m
Afstand til strand3,5 km

Sagsnummer: K12143

Info & salg: salg@panorama.dk
+45 96 321 321

Sælger er interesseret i at bytte med:

  • Boligudlejningsejendom
  • Erhvervsejendom
  • Andet
  • Prisniveau efter nærmere aftale