≡ Menu

Luksusvilla i Sydfrankrig

VILLA TRAYAS - 529 BOULEVARD THEODORE GUICHARD - 83530 LE TRAYAS - FRANKRIG

Stor og eksklusiv villa på 200 m2 beliggende på Esterel-bjergsiden, mod havet på Cotê d’Azur, med en helt enestående udsigt over Middelhavet. Det nyprovencalske hus er toprenoveret og smukt indrettet med en smagfuld kombination af sydlandsk charme og skandinavisk arkitektur – alt i høj kvalitet. Og så ligger det midt på den franske riviera.

Huset ligger på en 2.000 m2 stor grund med mange plateauer/terrasser, udendørs grill-køkken og lille krydderurtehave. Flot beplantet have med bl.a. cypresser, palmer, lavendel, citrustræer, oliventræer. Der er en elegant over-flow swimmingpool og 2 udendørsbrusere. Skyggefuldt poolhouse på 40 m2. Både have og pool er smukt oplyst om aftenen.
De mange terrasser er alle møblerede med behagelige møbler. Bl.a. spisebord med plads til 8 – 10 personer samt regulerbare liggestole.

Huset består i stueplan af stor opholdstue, med panoramavinduer og synlige bjælker til kip, i åben forbindelse med entre med garderobeskabe. Ud for stuen er der altan i hele husets længde.
Åbent Italiensk køkken i højglans-hvidt, hvide corian bordplader og alt i hårde hvidevarer (amerikansk køle-/fryseskab m/isterningmaskine, indbygget opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, induktionskomfur, ovn og microovn) samt alt øvrigt tænkeligt køkkenudstyr bl.a. espressomaskine og Kitchen Aid blender. I direkte forbindelse med køkkenet er der god spisestue med udgang til terrasse/poolområde.
Stort master bedroom, med god skabsplads og elevationsdobbeltseng – direkte adgang til skønt master badeværelse med 2 håndvaske og bruseniche, håndklædetørrer m.m. Der er direkte udgang fra soveværelset til altan og terrasse/poolområdet. Der er også et gæstetoilet i stueetagen.

I underetagen er der stort værelse med soveplads til 4 voksne, samt et separat garderoberum. Værelset er i direkte forbindelse med eget lækkert marmor-badeværelse med toilet, bordplade m/håndvask samt bruseniche.
Endnu et værelse med dobbeltseng og garderobeskab, kommode m.m. Dette værelse har også eget lækkert marmor-badeværelse med toilet, bordplade m/håndvask samt bruseniche – i direkte forbindelse med værelset. Begge værelser er smukt møblerede og har direkte udgang til overdækket terrasse og have samt udsigt over Middelhavet.
I underetagen er der tillige bryggers/værksted med håndvask.

Aircondition/klimaanlæg og smukke travertingulve overalt. Der er el-skodder eller franske træskodder for alle vinduer/døre, samt el-solmarkiser for alle syd- og vestvendte vinduer/døre. Derudover er der 2 store flytbare parasoller.
Hele parcellen er indhegnet på ”fransk” manér med el-port og dørtelefon.
Le Trayas, der ligger i forlængelse af Theoule Sur Mer/Miramar, er en stille og hyggelig lille landsby, som ligger direkte ved Middelhavet og lidt op ad Esterel-bjerget. Fra landsbyen kan man tage toget til Cannes eller Nice. Ca. halvdelen af befolkningen er fastboende og resten er feriegæster. Fra huset er der 5-10 minutters gang ned til Le Trayas egen fine sandstrand (Miramar), lystbådehavn, hyggelige restauranter og Superetten (lille købmandsbutik med dagligvarer og frisk morgenbrød). I øvrigt er der flere små strande i Le Trayas, hvorfra der er meget fine dykkermuligheder. Flere golfbaner indenfor en radius af ca. 8 – 15 km.

Boligareal200 m2
Poolhouse40 m2
Grundareal2.000 m2
Afstand til strand5-10 min. gåafstand
Afstand til Theoule sur Mer7 km (mange indkøbsmuligheder)
Afstand til Mandelieu la Napoule10 km (Alle indkøbsmuligheder)
Afstand til Cannes15 km
Afstand til Nice59 km

Sagsnummer: K11971

Info & salg: salg@panorama.dk
+45 96 321 321

Sælger er interesseret i at bytte med:

  • Mindre liebhaversommerhus i Skagen
  • Mindre liebhaversommerhus i Blokhus
  • Mindre liebhaversommerhus i Løkkenområdet
  • Eksklusivt byhus i Skagen
  • Eksklusivt byhus i Blokhus eller Løkken området
  • Lejlighed i Københavnsområdet, gerne på Christianshavn
  • Prisniveau efter nærmere aftale