≡ Menu

Luksushus nær Aarhus

GYVELSKRÆNTEN 5 - 8961 ALLINGÅBRO

Charmerende og solidt hus, hvor funktionalitet og hverdagsluksus går hånd i hånd. Her fås en indretning udført i materialer af høj kvalitet. Og med de naturrige omgivelser finder man sig hurtigt til rette i Allingåbro, 20 minutters kørsel fra Randers og 35 minutter fra Aarhus.

I den smukke natur mellem Aarhus, Randers og Grenaa, ligger hyggelige Allingåbro med omkring 1.800 indbyggere. Naturen udfolder sig lige uden for køkkenvinduet, og nedenfor huset findes stier til gå- og cykelture. På ingen tid kommer man til indkøbsmuligheder, foreningsliv og den nyanlagte golfbane. Naturen er allestedsnærværende, og mens mark og skov dominerer, har man blot fem kilometer til Lystrup Strand og ti kilometer til stranden i Fjellerup.

Gyvelskrænten ligger, som navnet antyder, på en skrænt, i et kuperet og idyllisk kvarter. Her blander den klassiske villaarkitektur sig med nyere arkitektoniske tanker – alt sammen omkranset af marker, så langt øjet rækker. Om vinteren kan man se Randers Fjord. Blot 20 minutters kørsel fra huset ligger Randers med flere kulturelle tilbud, mens Aarhus kun er 35 minutter herfra.

Selvom huset er totalistandsat, er den oprindelige charme bibeholdt, hvilket giver et meget harmonisk og stilfuldt hjem. De tidligere ejere har fokuseret på at skabe flere åbne rum, og derfor kan man frit bevæge sig fra rum til rum i de fire længer omkring atriumgården. De originale døre, med håndtag af Knud Holscher, er bevarede, og fremstår måske endnu mere moderne i dag, end da huset blev opført i 1974. Arkitekturen er inspireret af Friis & Moltke, omend de oprindelige farver er veget til side for et mere stringent sort-hvidt udtryk. Enkelt, men uden at gå på kompromis med stilen og charmen, understreger de hvidmalede lofter og tværgående limtræsbjælker det oprindelige hus.

Køkkenet, med Gaggenau-hvidevarer og gaskomfur fra italienske Fratelli, ligger med de tre stuer en-suite således på en række med vinduer mod syd til den ene side og atriumgården til den anden. De store vinduer, der strækker sig fra gulv til loft, lukker ikke bare lyset ind, men giver jer også en udsigt, der understreger husets unikke beliggenhed.

Husets underetage har lækker wellness-afdeling med god stor pool samt nyindrettet og stilet sauna.

Der er kræset for detaljerne, og materialevalget understreger den gennemførte kvalitet overalt i denne moderne 70’er-villa. Gulvene i de forskellige rum er blandt andet beklædt med rå naturmaterialer i form af sort skifer og massiv eg. I spisestuen tilfører den antikke bekkasinovn sjæl, historie og en ekstra hyggelig varmekilde til de indbydende rum, hvor familielivet trives.

Boligareal321 m2
Kælder150 m2
Grundareal2.087 m2
Værelser9
Opført1976

Pris: kr. Ring og hør nærmere...

Sagsnummer: K11909

Info & salg: salg@panorama.dk
+45 96 321 321

Sælger er interesseret i at bytte med:

  • Mindre sommerhus
  • Mindre erhvervsejendom, Midtjylland/Randers-området
  • Mindre boligejendom, Midtjylland/Randers-området
  • Pris efter nærmere aftale