≡ Menu

Luksus spa-sommerhus, Vedersø

DOMMERSØVEJ 17 - VESTER HUSBY - 6990 ULFBORG

Nyt luksushus, opført i 2010, beliggende i Vester Husby, nær Vedersø – kun ca. 1.500 meter fra Vesterhavet. Huset, der ligger på en ca. 3.500 m2 stor naturgrund, med gangstier til byen og havet, er på 100 m2, opført i røde sten og med stråtag, som er karakteristisk for husene i området. Der er tale om et godt indrettet, slidstærkt kvalitetshus med klinkegulv i stue og køkken, samt gulvtæpper på værelserne. Huset har 2 badeværelser – det ene er med spa-bad, toilet, håndvask, bruseniche, gulvvarme og adgang til sauna, og det andet er med toilet, håndvask, bruseniche og gulvvarme. Opvarmningskilden er el-varme. Dejlig stor flise-terrasse samt sandkasse og gynge til børnene.

Vedersø Klit bliver ofte beskrevet som et af de smukkeste ferieområder langs den jyske vestkyst p.g.a. for den storslåede barske natur og nogle byggevedtægter med krav om mindstestørrelse på 3.000 m2 for byggegrunde samt at husene skal være grundmurede, stråtækte og have afvalmede gavle.

Stranden ved Vedersø Klit er ideel til solbadning, gåture eller badning. Ved Vedersø ligger Vedersø Ridecenter, som arrangerer turridning på islandske heste på stranden samt den berømte modstandsmand – Kaj Munks renoverede og nu åbent for publikum tidligere præstebolig.

Vi gør opmærksom på at indretning/møblering af huset, kan være anderledes end på de viste billeder.

Bolig100 m2
Grund3.559 m2
Årlig lejeindtægtkr. 41.500

Pris: kr. Ring og hør nærmere...

Sagsnummer: K11703

Info & salg: salg@panorama.dk
+45 96 321 321

Sælger er interesseret i at bytte med:

  • Sommerhus, Sjælland
  • Erhvervsejendom, helst på Sjælland
  • Prisniveau efter nærmere aftale