≡ Menu

Luksus sommerhus i Hals

THOMAS WINTHERS VEJ 6 - 9370 HALS

Dejlig beliggenhed i Winthers Plantage med mange omkringliggende udfoldelsesmuligheder såsom børnevenlig strand, smuk golfbane, dyrerig natur med mange stisystemer i skov og ved stranden. Cykelafstand til den aktive by Hals med mange spisesteder og havnen, hvor der altid er  en fantastisk atmosfære.
Meget velholdt sommerhus funktionelt til mange beboere eller udlejning. Sommerhuset er klar til brug og velindrettet med indgang fra stor overdækket træbelagt terrasse.
Stor hyggelig stue/alrum med centralplaceret brændeovn og alkove med 2 sengepladser. Halvmur til flot og velholdt køkken med lyse elementer samt alt i hårde hvidevarer. 2 soveværelser med dobbeltsenge og skabe. 1 værelse med køjeseng og enkeltseng, desuden adgang til anvendelig stor hems. Lækkert gæstebadeværelse med bruseniche. Stort lækkert badeværelse med flot bordarrangement med vaskemaskine, bruseniche, sauna og forsænket hjørnespa. Overalt flotte gulve og loft til kip, der giver en god rumfornemmelse. Tilhørende nyere garage med alu-port. Overskuelig have med grusbelagt indkørsel og store træbelagte terrasser. Detaljerne og de gode løsninger skal opleves!

Areal83 m2
Grund1.050 m2
Garage/anneks30 m2
Stuer/vær.1/4
Opført1993
Lejeindtægt (til lejer)Ca. kr. 60.000

Sagsnummer: 11657

Info & salg: salg@panorama.dk
+45 96 321 321