≡ Menu

Liebhavervilla med havudsigt, Filippinerne

SEAHORSE VILLA - PUERTO GALERA - FILIPPINERNE

Nu sælges denne liebhavervilla, unikt beliggende ved Puerto Galera i Fillipinerne. Et absolut trygt og roligt filippinsk område. Seahorse Villa er på ca. 620 m2 beliggende på en 700 m2 grund. Grunden er en del af i alt 6 indhegnede parceller med et samlet grundareal på i alt 3.445 m2. Afstand til havet ca. 200 meter.

Seahorse Villa består af 4 separate og fuldt møblerede lejligheder alle med WiFi/TV/DVD/Internet og AC.
Seahorse Superior Flat er en 150 m2 stor lejlighed i 2 etager. Øverste etage består af 4 dobbeltværelser. 2 af værelserne har eget badeværelse/toilet, de 2 andre værelser deler et stort badeværelse/toilet.

Underetagen er med stor stue og et kontorafsnit, der er åben forbindelse til godt køkken med stor spiseafdeling. Ekstra badeværelse/toilet. Der er store balkoner på begge etager med fantastisk udsigt over bugten, der af UNESCO er udnævnt til et af verdens 5 flotteste views.
White Pearl & Black Pearl flats er 2 hyggelige lejligheder på hver 40 m2 med fantastisk udsigt fra egne balkoner. Lejlighederne har dobbeltseng, sofa, spiseplads, køkken og eget toilet/badeværelse.

Fountain Flat er en lille hyggelig lejlighed på 26 m2. Lejligheden har dobbeltseng, lille køkken, eget badeværelse/toilet og indlagt AC.

”Portnerlejlighed” ligger på 2. sal med direkte adgang fra vejen. Lejligheden er på ca. 40 m2 med 2 dobbeltværelser, stue, køkken, eget toilet/badeværelse og vaskerum.

Fællesområde består af pool med børnedel og stor solterrasse. Der hører dobbelt carport og motorcykel med sidevogn til villaen.

Puerto Galera er nemt at komme til med vandflyver. Det er billigt og tager ca. 30 min. fra Manila.
Der er rige muligheder for oplevelser – dykning i den smukke Puerto Galera bugt, golf på Ponderosa banen, cykel- og vandreture og meget andet.

 

Arealca. 620 m2
Grundareal700 m2
Antal lejligheder4
Afstand til Manila30 min.

Sagsnummer: K120103

Info & salg: salg@panorama.dk
+45 96 321 321

Sælger er interesseret i at bytte med:

  • Erhvervsejendom
  • Villaer
  • Sommerhuse i Danmark
  • Ferieboliger i udlandet
  • Byggegrunde
  • Motorbåd
  • Andet
  • Prisniveau efter nærmere aftale