≡ Menu

Liebhaversommerhus i Skagen

STRANDKLIT 80 - 9990 SKAGEN

Klitgården er placeret midt i det uspolerede klitlandskab ved Skagen Nordstrand, hvorfra man er små 400 m fra Vesterhavet. Området er kendetegnet ved de unikt opførte havhuse, kunstnerhuse og denne klitgård som giver området et arkitektonisk udtryk. Fra Skagen Nordstrand er man i kort afstand til Skagens by festlige sommerstemning, og Gl. Skagens kulturrige atmosfære. Klitgården som er den eneste af sin art, er tegnet af arkitekterne Kjaer & Richter, som har haft fokus på at forene det rå klitlandskab og Klitgårdens arkitektur, hvor store vinduespartier og højt til loftet giver en unik fornemmelse af at naturen kommer helt ind i dagligstuen. Udvendigt er Klitgården opført med stråtag og sorte træfacader. Den er beliggende på 1.692 m2 stor naturgrund, som er omkranset af klitter med marhalm, og er opført med en skøn terrasse, der strækker sig rundt om huset samt en integreret garage.

Klitgården er i stueetagen indrettet med: Entré, rummelig mellemgang, badeværelse med Unoform inventar og bruseniche, 2 værelser samt stort soveværelse – alle med direkte udgang til terrasserne. Stort Unoform køkken/alrum med køkken-ø, indbygget brændeovn, loft til kip og trappe til første sal. Fantastisk lysindfald fra alle sider og udsigt til gårdhave, hede og klitter.
1. salen er indrettet med: En imponerende stue med loft til kip, kig ned til køkken/alrummet og skøn udsigt til naturen fra alle sider – samt udsigt til det brusende Vesterhav. Badeværelse med Unoform inventar og bruseniche, mellemgang, opbevaringsrum og et meget stort soveværelse med loft til kip og en imponerende udsigt hen over Gl. Skagen mod Sømærket, heden, klitterne og Vesterhavet.

Boligareal286 m2
Bebygget areal189 m2
Grundareal1.692 m2
Værelser4
Opført2015

Pris: kr. 7.995.000

Sagsnummer: K12210

Info & salg: salg@panorama.dk
+45 96 321 321

Sælger er interesseret i at bytte med:

  • Mindre sommerhuse
  • Byggegrunde
  • Udlejningsejendom, bolig
  • Udlejningsejendom, erhverv
  • Feriebolig udland
  • Ejerlejlighed
  • Andet