≡ Menu

Liebhavervilla i Oasis Sky Club

OASIS SKY CLUB – VILLA A - BEKTAS - ALANYA – TYRKIET

Dette eksklusive resort består af 15 unikke, luksuriøse villaer med hver deres have og pool. Husene ligger på plateauer, der sikrer fuldstændig ekstraordinær panoramaudsigt over Middelhavet. Herudover et hyggeligt fællesareal med fællespool, fitness-rum og med panoramaudsigt ud over havet. Terrasse udstyret med stole og borde til fri benyttelse, sauna, dampbad, indendørsmassagerum samt Alanyas flotteste squashbane. Komplekset vedligeholdes af 2 viceværtfamilier, der bor i en kompleksets lejligheder. Der er tilknyttet 24-timers security, med alarm, omkring hele komplekset.
Den arkitekttegnede luksusvilla, på ca. 400 m2, er indrettet med 5 rummelige værelser, hvor 4 af dem vender mod havet.  Vinkelopholdsstue på 1. sal, hvor der er udgang til balkon og stor gårdhave. Dagligstuen indeholder 2 afdelinger – en ”hyggekrog” med karmin og en TV-afdeling. Franskdør ind til en ekstra ”kreativ stue”, som let kan laves om til et ekstra værelser efter behov. Derudover et gæsteværelse og badeværelse.
Underetagen er indrettet som kæmpe funktionelt køkkenalrum med panoramaudsigt til Middelhavet, med udgang til haven og poolen, der snor sig om villaens hjørne. Køkkenet er et snedkerlavet fransk landkøkken, gulvet er belagt med Marokkofliser, udstyret med Siemens hårde hvidevarer, cimstone bordplade, Siemens kogeplade med gas og flotte hvide skabe. Ydermere indeholder underetagen et ekstra lille køkken-/viktualierum med masser af skabsplads og en vinkælder, med naturstenbeklædte vægge, der ligger under jorden med perfekt temperatur året rundt. Huset har 4 flotte badeværelser, hvor man fra det ene er udgang til stor balkon.
Flere sydvendte balkoner – en fra dagligstuen i stueetagen og en fra dagligstuen på 1. sal. Der er altså mulighed for at nyde den smukke udsigt fra alle villaens etager.
Alle gulve i huset er belagt med henholdsvis træ, Marokkofliser og travertin. Endvidere er der i dette hus, anlagt gulvvarme i alle rum. Der er Wi-Fi i huset. Huset sælges fuldt møbleret.

Denne villa er ligger øverst og yderst oppe i resortet. Der er tilkøbt jord og lavet en flot lukket gårdhave med smuk beplantning og fontæne. Villaens pool er en saltvandspool med opvarmning.

Bektas, lidt uden for Alanya, ligger på bjergsiden med en helt utrolig udsigt til Alanya by, det azurblå Middelhav og den historiske borg. Et fuldstændig fantastisk naturskønt område, der ligger i rolige omgivelser med blot 10 min. kørsel til Alanya centrum.

Boligarealca. 400 m2
Grundareal1.200 m2
Værelser5
Badeværelser4
Opført2013
Afstand til havet3.500 m

Sagsnummer: K12075

Info & salg: salg@panorama.dk
+45 96 321 321

Sælger er interesseret i at bytte med:

  • Sommerhus i Danmark
  • Helårsbolig i Danmark
  • Hus eller lejlighed, Alanya