≡ Menu

Liebhavervilla i Løkken

NØRREGADE 36 - 9480 LØKKEN

Gennemrestaureret liebhavervilla, med helårsstatus, i bedste kvalitet og et utal af detaljer. Beliggende få minutter fra Løkkens Torv samt stranden, med de klassiske hvide badehuse.
Ejendommen er opført i 1962 og totalmoderniseret og ombygget i 2010. Boligarealet er på ca. 155 m2. + ca. 45 m2 kælder. Endvidere garage på ca. 24 m2 og 10 m2. flot udhus.

Villaen indeholder i stueplan: Entre. Sydvendt opholdsstue med 3 dobbelte fløjdøre til pragtfuld ugenert gårdhave. Flot gibsstuk samt utrolig smuk muret biopejs og mahogni parketgulv i sildeben. Fra stuen er der flot trappe op til køkken-alrummet med Lifa-designkøkken med hvide højglans skuffeelementer, stålboldplade samt kogeø og endnu en flot muret biopejs. Lækkert gæstebadeværelse med formstøbt marmorvaske med Lifa-Design interiør, bruser og italiensk beige mosaik på væggene. Endvidere bryggers med formstøbt marmorvask og højglans Lifa-design interiør samt skabsvæg fra gulv til loft – vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler. Fra bryggerset er der udgang til gårdhaven.

1. sal indeholder: Kæmpe master-soveværelse med enestående lysindfald fra syd ad 6 store tagvinduer. Endvidere er der kvist med udgang til balkon. Lofter til kip og i åben forbindelse med badeværelsesafdelingen med kar på løvefødder, stor muret bruseniche med matteret glasdør, væghængt toilet og formstøbt marmorvask med Lifa-Design interiør. Endvidere adgang til stort walk-in closet.

Kælderen indeholder: Kælderen har rustikke murstensvægge og hvælvede lofter, og der er indrettet 2 spændende rum, hvor det ene pt. benyttes til kontor og det andet til vinrum med støbejernslåger og murede vinreoler. Endvidere er der hyggelig stueafdeling. Kælderen har rustikke teglgule gulvklinker. (kælderen er ikke godkendt til bolig).

Overalt i huset er der opvarmede marmor travertingulve – bortset fra stuen og kælderen.

Huset er pudset og hvidmalet og belagt med sortglasseret tegltag – hvide termovinduer og zinktagrender. Der er flot stenbelægning rundt omkring hele huset og i den fælles indkørsel op til garagen.

Grunden:
Særdeles ugenert grund i Løkken centrum på 427 m2 med hyggelig gårdhave og “orangeri”. Endvidere flot indkørsel til “baghaven” med garagen.

Beliggenhed:
Centralt beliggende by-/fritidshus som oser af charme og med kun 150 m til Vesterhavet samt få minutters gang til Torvet i Løkken. Løkken By, som byder på mange aktiviteter, såsom golfbane, bowlingcenter, go-karts, ridecenter, butikker, restauranter, cafeer og hyggeligt natteliv. I umiddelbar nærhed er der et væld af natur samt strandstier, ikke mindst “kærlighedsstien” ved Furrebybæk, som indbyder til lange traveture, igennem det bølgende marehalmsbeklædte klitlandskab, uanset årstiden. Den brede hvide sandstrand strækker sig milevidt mod nord og syd og indbyder til alle former for strandaktivitet ved det brusende Vesterhavet.

Boligareal172 m2
Bebygget areal100 m2
Garage25 m2
Grundareal427 m2
Opført/moderniseret1962/2010
Stuer/værelser4

Sagsnummer: K11828

Info & salg: salg@panorama.dk
+45 96 321 321

Sælger er interesseret i at bytte med:

  • Feriebolig, Alanya, Tyrkiet
  • Sommerhus
  • Boligudlejningsejendom
  • Ejerlejlighed
  • Biler
  • Andet