≡ Menu

Liebhaver/lystejendom Nordjylland

VOLSTRUPVEJ 210 – 9870 SINDAL

Denne enestående stråtækte lystejendom, som er beliggende i et vidunderligt naturområde ved Sindal Golfklub, sælges nu med et jordtilliggende på ca. 15 ha. og et nænsomt renoveret stuehus med et boligareal på 279 m2.

De øvrige bygninger består af 2 separate gæstelejligheder, hver med eget badeværelse – en isoleret garagebygning med støbt gulv og dobbelt elhejseport samt en staldbygning i en usædvanlig høj kvalitet med 6 flotte hestebokse. Herudover er der sadelrum, fyrrum m.v.

Den omkringliggende natur er et kapitel for sig og består bl.a. af egen sø, et imponerende jagtterræn og for den rideinteresserede et fantastisk terræn og naturligvis egen ridebane.

Der er et rigt dyreliv omkring ejendommen; rådyr, dådyr, kronhjorte, hare, ræve, fasaner…

Ejendommen indeholder: Flot hall med klinkegulv og kig direkte op til 1. sal – imponerende landkøkken med kogeø, klinkegulv, flot åben pejs, synlige bjælker og udgang til terrasse – badeværelse med klinkegulv, bruseniche og skabsinventar i samme stil som køkken – kontor/værelse med udgang – opholdsstue med brændeovn og direkte indgang til havestuen via en dobbelt fransk dør – fantastisk havestue med 7 dobbeltdøre med glas, der giver et fantastisk lysindfald.

1. sal indeholder: Reposareal med kig ned til hall – 3 værelser – badeværelse med klinkegulv, dobbelt håndvask samt bruseniche – endnu et badeværelse.

En naturskøn beliggende ejendom i fantastisk kvalitet og med mange spændende detaljer.

Møblerne kan evt. indgå i en handel.

Boligareal279 m2
Erhvervsareal79 m2
Udhus148 m2
Grundareal159.017 m2
Antal værelser8
Opført1927
Ombygget1991

Pris: kr. 8.900.000

Sagsnummer: K12211

Info & salg: salg@panorama.dk
+45 96 321 321

Sælger er interesseret i at bytte med:

  • Sommerhus i Danmark, gerne i Skagen
  • Feriehus/-lejlighed i udlandet, gerne Spanien eller Mallorca
  • Lejligheder i større danske byer
  • Boligudlejningsejendom i større danske byer
  • Andet
  • Prisniveau efter nærmere aftale