≡ Menu

Liebhaverlystejendom ved Skagen

RÅBJERGVEJ 460 - 9982 ÅLBÆK

I det smukkeste klitlandskab 300 m fra Tannis Bugt ligger denne yderst velholdte, praktisk indrettede villa på en meget stor naturgrund. Villaen er opført i absolut kvalitetsmaterialer.
Den gulpudsede velholdte villa består af to bygninger, der forbindes af en overdækning med udendørs pejs.

De 292 m2 bolig er indrettet i moderne og sommerlig rustik stil.
I entréen træder man således ind på flotte, italienske klinker, som også er lagt på toilettet. Til højre kan man gå ind på et stort værelse med hjørnevindue mod nordøst. Væggene herinde er som flere andre steder beklædt med hvidmalet træværk. Som i alle andre rum er også lofterne af hvidmalet træ.

I den dejlige, rummelige pejse- og opholdsstue er én af væggene beklædt med hvidmalet træ, mens de øvrige står i ubehandlet i hvidmalet beton og giver det et rustikt, råt præg.
Gulvene er af flotte, ludbehandlede fyrretræsplanker; og den store pejs, som markerer overgangen til køkken-alrum, har en pejseindsats med konvektion.

Køkkenet er et åbent Unoform køkken med bordflader af sort granit og mahogni samt skabe af ”oregon pine”. Lige ved køkkenet er der et praktisk spisekammer.

Fra alrummet går man ind i soveværelset med egen adgang til et hvidt flisebadeværelse med karbad og bruseniche. Bord og skabe er, som i køkkenet, holdt i sort granit og ”oregon pine”.
Fra entréen er der adgang til den overdækkede terrasse med udendørs pejs.

Den anden bygning benyttes for øjeblikket til gæster, og der er rigeligt med plads. Her finder man et stort køkken-alrum med høje, blå paneler i træ, bad og toilet med praktisk adskillelse; derudover huser bygningen et bryggers og et værksted.

På 1. sal er der delvis skrå vægge og solgult, småblomstret tapet på den store repos og i det lyse soveværelse med et stort vinduesparti i gavlen. Her findes yderligere to værelser med kvistvinduer, et solarie- og et pulterrum.

En stor garage på 41 m2 er bygget ind i den tidligere ladebygning.

Ejer har foræret 112.000 m2 jord til naturstyrelsen, jorden ligger hen som uberørt naturareal, i forlængelse af naturstyrelsens jordtilhørende, hvilket betyder
at ejendommens bopælspligt er bortfaldet. Ejendommen kan således benyttes som helårs- og/eller fritidsbolig.

Areal330 m2
Grund1.995 m2
Antal rum10
Byggeår1880
Ombygningsår1995
Afstand til stranden300 m
Afstand til Skagen25 min.

Sagsnummer: K11665

Info & salg: salg@panorama.dk
+45 96 321 321

Sælger er interesseret i at bytte med:

  • Boligudlejningsejendom
  • Ejerlejlighed i København
  • Bolig i Frankrig
  • Andet