≡ Menu

Lejlighed med storslået vandudsigt

JULIUS POSSELTS VEJ 3A, 17.3 – 9400 NØRRESUNDBY

Eftertragtet 3-vær. indflytningsklar lejlighed med en fantastisk placering tæt på Limfjorden. Lejligheden har spektakulær udsigt til både fjorden og byen.

Lejligheden ligger i Horisonten, en ejendom der virkelig imponerer med sin moderne arkitektur. Lejlighedens store altan er let afskærmet for vinden. Udover egen altan findes der også en stor fælles tagterrasse på 3. sal. Desuden er det muligt at låne en fælles gæstelejlighed, ved overnattende gæster udefra. Det er tilladt at holde husdyr i ejendommen.

Den moderne og velindrettede lejlighed består af stort og lyst køkken-alrum i åben forbindelse med stue, samt to værelser der alle har direkte udgang til den kvartcirklede store altan. To badeværelser, der begge har moderne spots, væghængt toilet og brusekabine. Det ene badeværelse ligger i forlængelse af master-bedroom.

Fra ejendommen er der kort afstand til vandet, kun 6 minutters gang til Lindholm Station med linjer til Aalborg C., Aalborg Lufthavn og nordpå til Skagen og kort afstand til indkøb. Kulturbroen med gang- og cykelsti til Aalborg er kun 5 minutter væk fra ejendommen

Vi har erfaret, at flere ejere i bygningen har fået dispensation i forhold til bopælspligt, så man vil kunne søge tilladelse til at benytte lejligheden som ”sommerhus eller hotellejlighed”.

Mulighed for at tilkøbe p-plads(er) til lejligheden.

Vi har i alt seks lejligheder til salg i Horisonten. Alle med stort udlejningspotentiale. Der bliver ofte efterspurgt lejligheder til udlejning i komplekset.

Billederne er taget i en tilsvarende prøvelejlighed og er vejledende.

Boligareal114 m2
Stue/værelser1/2
Etage17
Opført2020
FællesterrasseJa
GæstelejlighedJa

Pris: kr. 3.395.000

Sagsnummer: K12280

Info & salg: salg@panorama.dk
+45 96 321 321