≡ Menu

Lejlighed i Sydfrankrig

222 PLACE MARTINIQUE - 66420 LE BARCARES - FRANKRIG

2 værelses lejlighed i Sydfrankrig med fin terrasse og fantastisk udsigt til lystbådehavn, en indsø og op over Pyrenæerne. Lejligheden er beliggende i Cap Coudalère.

Cap Coudalère er en moderne ferieby med mange faciliteter for feriegæsterne. Der er bl.a. sejle- og surfskole, tennisbaner, boldbaner, petanquebaner, bordtennis, legepladser, swimmingpools (3 stk. hvoraf det ene er et børnepool).
Cap Coudalère ligger i Roussillonområdet, hvor man har Pyrenæerne mod syd og vinområdet Corbières mod nord. Byen ligger på den “nye Riviera” på en smal landtange som skiller Middelhavet og den store lagune Etang de Leucate.
Afstand fra den dansk/tyske grænse ca. 1.800 km, ca. 50 km til den spanske grænse og 10 min. på cykel til Middelhavet.

Det er nemt at komme dertil – der er 3 lufthavne indenfor en radius af 125 km.

Lejligheden har aldrig været udlejet og er totalrenoveret 2008, med nye HTH-skabe og klinker på gulv i køkken og soveværelse. Køkkenet er udstyret med keramisk kogeplade, køl med frys og kombi-ovn. Fint stort badeværelse, i fransk stil, med stor brusekabine. Der er 4 sovepladser i lejligheden, der sælges fuld møbleret. Fra den hyggelige terrasse med pejs, er der en helt utrolig udsigt.

De årlige driftsomkostninger beløber sig til ca. kr. 22.000 – som dækker forbrug, forsikring, fællesudgifter, grundejer- og boligskat.

Arealca. 35 m2
Årlige driftsomkostningerca. kr. 22.000

Sagsnummer: K11992

Info & salg: salg@panorama.dk
+45 96 321 321

Sælger er interesseret i at bytte med:

  • Autocamper
  • Udlejningslejlighed i Danmark
  • Andet