≡ Menu

Investeringsejendom i City Syd, Aalborg

NIBEVEJ 20-22 - 9200 AALBORG SV

Attraktiv investeringsejendom i City Syd ved Aalborg Storcenter.
Ejendommen har en god og synlig beliggenhed på Nibevej i City Syd, Aalborg, med facade direkte mod indkørslen til Bilka og Aalborg Storcenter. Området passeres dagligt af ca. 8.000 trafikanter. Nærmeste naboer er Eventyrsport, Mentech og Lindebjerg. Af øvrige butikker i området kan nævnes Handelsbanken, Restaurant Bones, JYSK, KIDS Coolshop, Jem & Fix – og naturligvis alle butikkerne i Aalborg Storcenter og Shoppen. Ejendommen fremstår særdeles præsentabel og velvedligeholdt.

Ejendommen er opført i 2007. Den består af 2 identiske bygninger med et samlet erhvervsareal på 1.530 m2. Den er opført i betonelementer, beklædt med metalprofilplader, og built-up tag, beklædt med tagpap.

Ejendommen er opdelt i 6 separate lejemål på hver 255 m2 med indskudt dæk i alle lejemål. 2 af lejemålene er opdelt, således de hver består af 185 m2 i stue og 1. sal, og 85 m2 under dækket. Lokalerne er regulære, ”lyse” og velindrettede med store loftshøjder og ovenlysvinduer. Der er dobbelte glasdøre og udstillingsvinduer mod Nibevej. Hvert lejemål er indrettet med mindre kontor, lagerlokale, te-køkken og toiletfacilitet.

Bag ejendommen er der et stort fælles parkeringsareal med ca. 28 P-pladser.

Ejendommen er 100% udlejet til bl.a. Eventyrsport, Dencon Center og Lindebjerg A/S.

Mulighed for køb af selskab med god finansiering og attraktive hæftelsesforhold.

Hele City Syd-området har gennemgået en rivende udvikling og er det absolut største handelsområde i hele Region Nordjylland med bl.a. Bilka, Aalborg Storcenter med 75 specialbutikker, Shoppen, Elgiganten og den nye Nordisk Film-biograf, IKEA, Bauhaus, Harald Nyborg, Power m.fl. samt ca. 80 andre små og mellemstore butikker. Fra Aalborg Kommunes side er det visionen, at der skal ske en fortsat udvikling af Aalborg City Syd i samspil med Aalborg Midtby til skabelse af et fælles trækplaster for Region Nordjylland.

Lejeindtægtkr. 1.721.711
Est. afkast7%
Byggeår2007
Samlet erhvervsareal1.530 m²
Antal lejemål6

Sagsnummer: K12254

Info & salg: salg@panorama.dk
+45 96 321 321

Sælger er interesseret i at bytte med:

  • Udlejningsejendom (bolig/erhverv)
  • Grundareal til boligprojekt
  • Sommerhus
  • Villa
  • Feriebolig i udlandet
  • Andet
  • Prisniveau efter nærmere aftale