≡ Menu

Nyt rækkehus nær Aarhus

MØLLESVINGET 5 - 8541 SKØDSTRUP

Møllesvinget er beliggende i Skødstrup med naturen lige uden for døren og kort afstand til vandet og Mols Bjerge. Der er let adgang til motorvejen og offentlige transportmidler med både tog og bus. I løbet af bare 20 min. kan du stå midt i Aarhus. Skødstrup er et populært sted og i rivende udvikling med masser af tilflyttere de seneste år.

Fra Møllesvinget er der nem adgang til indkøb, fritidsaktiviteter, skole og daginstitution.
Området er et attraktivt kvarter med række- og parcelhuse.

Milton Huse A/S har opført denne lækre rækkevilla i brune, blød-strøgne sten med hvide og mørke nuancer. Huset er udført med ensidig taghældning og uden udhæng. Denne tagløsning kombineret med skrålofter indvendigt og store vinduespartier giver et køkken/alrum/stue med masser af lys og stor rummelighed.

Fra husets entré ankommer I til en fordelingsgang med adgang til to værelser, toilet/bad, bryggers og køkken/alrum/stue. Fra stuen er der adgang til soveværelse med walk-in og eget toilet/bad. Fra stuen er der ligeledes adgang til en dejlig bred terrasse.

Der er ikke gået på kompromis med materialevalget i huset. Populære og slidstærke akustikgulve i plank samt klinkegulve giver sammen med hvide gipslofter et moderne og lyst udtryk. Smarte døre i valnød med stålgreb og lækre elementer fra HTH er med til at fuldende indtrykket. Da køkken/alrum/stue er det store, centrale rum i huset, er der tænkt akustiklofter ind, så der opnås rummelighed til både leg, hygge og lektier på én og samme tid.

Der medfølger redskabsrum på 6 m2.

De anvendte illustrationer er modelfotos.

Boligareal128 m2
Rum1/3
Opført2018
Grundstr.209 m2

Sagsnummer: K12222

Info & salg: salg@panorama.dk
+45 96 321 321