≡ Menu

Herskabsbolig i Sydfrankrig

LE BARRY – MONTPEZAT-DE-QUERCY - FRANKRIG

”Le Barry” beliggende i Sydfrankrig er en 450 m2 stor herskabsbolig. Perfekt til både privat brug og workshops. Ejendommen, der er renoveret med respekt for de historiske rammer og indrettet med fem gæsteværelser med eget bad, møderum/biograf, fitnessrum og saltvands-swimmingpool, gør den velegnet til privatbolig, men har også dannet ramme for workshops et par gange om året. Disse aktiviteter kan ny ejer evt. føre videre og dermed dække husets driftsomkostninger.

Beliggenheden er helt ideel. Pragtfuld natur med muligheder for ridning, cykling, løb, kano, skisport m.m.  Kun ca. en times kørsel fra lufthavnen i Toulouse.

Husets placering på bymuren giver på nordsiden direkte adgang til den idylliske middelalderby Montpezat-de-Quercy med små butikker, restauranter og marked hver lørdag. På den anden side, mod syd, en frodig og helt privat have med swimmingpool og storslået udsigt. Quercy-området er det ægte, autentiske Sydfrankrig.
Igennem årene har tidligere ejer opbygget et netværk af lokale folk, der kan klare diverse serviceopgaver og vedligehold. Husets møblering, udstyr og AV-faciliteter medfølger efter aftale. Mercedes E320 er også inkluderet i købsprisen.

Udover køb af selve ejendommen er der mulighed for, i henhold til nærmere aftaler, at overtage sælgers igangværende forretningskoncept med konference- og kursusvirksomhed i ejendommens lokaler, herunder kundeaftaler mv. Prisen herfor er € 310.000

Areal450 m2
Værelser6 med eget bad
Sengepladser14
Afstand til lufthavnToulouse – ca. 1 time

Pris: kr. 990.000 €

Sagsnummer: K12187

Info & salg: salg@panorama.dk
+45 96 321 321

Sælger er interesseret i at bytte med:

  • Bolig på Sjælland, op til 50 km fra KBH
  • Stort hus, min 250 m2 der kan indrettes til to boliger
  • Landejendom nær en mindre by med skole og indkøb
  • Stor grund hvor der kan bygges tofamiliehus eller to separate huse
  • Større grund til opførelse af 10-15 boliger
  • Andet
  • Prisniveau efter nærmere aftale