≡ Menu

Havudsigt på Bornholm

SKOTTEHJEMMET – TUEVEJ 1 – 3740 SVANEKE

Skottehjemmet ligger mellem Listed og Bølshavn ved Svaneke, meget tæt ved Brændegårdshaven. Her er en fantastisk udsigt over Østersøen helt til Christians Ø. Langs grunden er der en sprækkedal, hvor der er et vandløb og et lille vandfald, der munder ud ved havet – et af de bedste fiskesteder på Bornholm.

Skottehjemmet, der tidligere har fungeret som lejrskole/vandrehjem/festlokale består af 11 ejerlejligheder.

Den første ejerlejlighed er på 770 m2, med en del uudnyttede kvadratmeter på 1. salen. Der er et fuldt udstyret køkken, lager med fryse- og kølerum. Her udover er der tre festsale og en stue, et kontor og en nedlagt beboelse på 1. sal. Inventaret er opgjort til at have en værdi på ca. 1,5 mill.
Bygningen er af mursten, med eternittag, en enkelt facade er med bindingsværk. Bygningen er indrettet så festsalene kan benyttes til tre fester samtidigt.
Ejerlejlighederne 2-9 er hotellejligheder, med et soverum, og et toilet og bad i hver, de har også hver især en overdækket terrasse, som der er tilladelse til at inddrage i boligen. Lejlighederne skal have en fælles varmtvandsbeholder monteret, eller have en ny installation med separate målere, hvis de skal sælges enkeltvis. Der kan forventes en årlig leje på ca. kr. 20-25.000 pr. stk.
Ejerlejlighed 10 er en bygning på 350 m2, med en del uudnyttede kvadratmeter. Der er en selvstændig lejlighed med bad og toilet, udover er der 4 toilet/bad og 11 værelser, denne bygning skal renoveres.
Ejerlejlighed 11 er en bygning der rummer teknik og et oliefyr til den swimmingpool der er på grunden, udover er der 2 toiletter og 2 baderum. Der er endvidere to annekser med hver 8 sovepladser, de skal renoveres med ny beklædning.
Grunden er på 15.500 m2, der er opnået landzonetilladelse til at udvide med bebyggelse op til 1.560 m2.

Der foreligger 2 projekter på ombygning – fra arkitekterne Martin Rubow og Carl Gallister, der har tegnet et projekt til stedet i form af hytter samt et projekt fra Bornholms største tegnestue, Stenberg – et projekt i ét plan med karnapper.

Opført/ombygget1880/1999
Samlet areal15.576 m2
Boligareal i altCa. 1.400 m2

Pris: kr. 2.495.000

Sagsnummer: K11960

Info & salg: salg@panorama.dk
+45 96 321 321

Sælger er interesseret i at bytte med:

  • Sommerhus
  • Ejerlejlighed
  • Feriebolig udland
  • Biler
  • Båd
  • Andet
  • Prisniveau efter nærmere aftale