≡ Menu

Havudsigt i Frankrig

LES JARDINS DES GOLFS - 2 AVENUE HECTOR BERLIOZ - 06210 MANDELIEU - FRANKRIG

Kun 8 km fra Cannes ligger denne dejlige 2 værelses lejlighed på 65 m2 med skøn havudsigt, på toppen af Grand Duc ca. 400 meter over havet, i et meget natursmukt område.

Lejligheden, der ligger på 1. sal har en god entre med skabsvæg. Dejligt soveværelse også med stor skabsvæg, samt stort badeværelse med badekar. Fra entreen er der adgang til mindre gæstebadeværelse med brus, håndvask og toilet. Der er ligeledes adgang til stor stuen med plads til stort spisebord og sofagruppe. I stuen er der udgang til stor terrasse med den flotteste havudsigt over Middelhavet og Cannes Bugten. Med 300 solskinsdage om året, vil man få god brug for den elektriske el-markise. Fra stuen kommer man til godt lukket køkken med køleskab/frys, emhætte, indbygningsovn, komfur, med både gas og el, opvaskemaskine og en vaskemaskine samt endnu en udgang til terrassen. Der er havudsigt fra alle værelser.

Til lejligheden hører også privat garage på ca. 17 m2, samt et stort tørt kælderrum. Der er elevator i ejendommen.

Lejligheden er lige til at flytte ind i – alt er pænt og i orden, der er telefonanlæg og alarm i lejligheden, der er også kabel-tv, med både franske og internationale programmer, det er muligt at få fastnettelefon samt IT installeret.

Mulighed for tilkøb af indbo og bil.

Til ejendommen hører privat pool med gode sanitære forhold og køleskab til mad og drikke. Der er sol fra morgen til aften ved poolområdet.

Der er i alt 56 lejligheder i komplekset, der alle er privatejede.

Hvis lejligheden ønskes lejet ud, vil det kunne indbringe en ugentlig lejeindtægt på ca. €2.000 i højsæson, €1.000 i mellemsæson og €500 i lavsæson.

Fællesudgifterne beløber sig til €200 om måneden. Ejendomsskatten er €1.500 pr. år.

Området:
Grand Duc er et stort område med flere bygninger/lejligheder og rækkehuse. Der er privat vagtmand hele døgnet. Grand Duc ligger op til en flot naturpark med mulighed for mange friluftsaktiviteter. Der er ca. 2,5 km til det nærmeste torv, hvor der er bager, slagter, grønthandler og mange gode spisesteder. Der er også et stort indkøbscenter i umiddelbar nærhed.

Der er ca 3,5 km til fin sandstrand med flere restauranter og små grill-huse.

Inden for en afstand på 4 km er der 2 store golfbaner af international standard  – Riviera Golf De Brabossi og Golf Old Course.

Areal65 m2
Terrasse25 m2
Pool Ja
Afstand til sandstrand3,5 km
Afstand til Cannes8 km
Afstand til lufthavn30 min. (Nice)
Afstand til golf4 km

Sagsnummer: K11782

Info & salg: salg@panorama.dk
+45 96 321 321